På lager

Fodskelet med ledbånd og muskler

2.577,50  DKK 2.062,00  DKK

Denne anatomisk detaljerede model af foden og underbenet kan adskilles i 6 aftagelige dele til detaljeret undersøgelse af foden og ankelen.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1019421
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Fodskelet med ledbånd og muskler

Denne anatomisk detaljerede model af foden og underbenet kan adskilles i 6 aftagelige dele til detaljeret undersøgelse af foden og ankelen.

Fodskelettet har ikke kun knoglerne, men også muskler, sener, ledbånd, nerver og arterier. Det forreste billede af fodmodellen har ekstensormusklerne i underbenet. Senerne kan følges, når de passerer under de tværgående og afgørende crural ledbånd helt til deres indsættelsespunkter. Derudover er alle seneskeder i fodområdet synlige. På den dorsale del af foden er gastrocnemius-muskelen aftagelig for at afsløre dybere anatomiske elementer. Fodsålen er repræsenteret i tre lag; det første lag, der viser flexor digitorum brevis. Denne muskel kan fjernes fra foden, der afslører quadratus plantae, senen i flexor digitorum longus og flexor hallucis muskel. Dette andet lag er igen aftageligt for at vise endnu dybere anatomiske detaljer i foden.

Denne fodskelettmodel med ledbånd og muskler er den bedste af sin art i kvalitet og værdi.

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.1019421
Brand3B Scientific