På lager

Fodskelet med ledbånd og muskler

2.540,00 DKK 2.032,00 DKK

Denne anatomisk detaljerede model af foden og underbenet kan adskilles i 6 aftagelige dele til detaljeret undersøgelse af foden og ankelen.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy

Varenummer
1019421
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Fodskelet med ledbånd og muskler

Alle anatomiske modeller er inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy

NYT og eksklusivt med originale 3B Scientific®-anatomi-modeller. 
  
Dine fordele med alle 3B Smart Anatomy-modeller:

- Gratis forlængelse af garantien fra 3 til 5 år
- Gratis adgang til 3B Smart Anatomy-kurser i den prisvindende Complete Anatomy
- Inkluderer 11 3B Smart Anatomy-kurser med 23 lektioner og 117 forskellige visninger af interaktive virtuelle modeller. Indeholder også 39 quizzer

For at låse disse fordele op skal du blot scanne etiketten og registrere din 3B Smart Anatomy-model online. Alle 3B Smart Anatomy-funktioner er helt gratis for dig. Se mere i videoen nedenunder:

 

Fodskelet med ledbånd og muskler

Denne anatomisk detaljerede model af foden og underbenet kan adskilles i 6 aftagelige dele til detaljeret undersøgelse af foden og ankelen.

Fodskelettet har ikke kun knoglerne, men også muskler, sener, ledbånd, nerver og arterier. Det forreste billede af fodmodellen har ekstensormusklerne i underbenet. Senerne kan følges, når de passerer under de tværgående og afgørende crural ledbånd helt til deres indsættelsespunkter. Derudover er alle seneskeder i fodområdet synlige. På den dorsale del af foden er gastrocnemius-muskelen aftagelig for at afsløre dybere anatomiske elementer. Fodsålen er repræsenteret i tre lag; det første lag, der viser flexor digitorum brevis. Denne muskel kan fjernes fra foden, der afslører quadratus plantae, senen i flexor digitorum longus og flexor hallucis muskel. Dette andet lag er igen aftageligt for at vise endnu dybere anatomiske detaljer i foden.

Denne fodskelettmodel med ledbånd og muskler er den bedste af sin art i kvalitet og værdi.

Specifikationer
Manufacturer sku1019421
Price2.032,00 DKK