Førstehjælpsprodukter

Førstehjælpsprodukter

Stort udvalg af førstehjælpsprodukter til bl.a. sårpleje 

Gennem mere end 20 år har Optisafe beskæftiget sig med handel og import inden for førstehjælpsprodukter i høj kvalitet, og vi er derfor eksperter inden for vores produktområde med akut sårbehandling og sårpleje. Hos Optisafe leverer vi alt inden for plastre, simple lægeinstrumenter som sakse, pincetter, termometre, ligesom vi forhandler øjenskyl, diverse desinfektionsservietter og sårrens.

Hvis du mangler produkter til førstehjælpskassen, kan du få det her, hvis du ikke allerede har købt den komplette kasse med alt, du skal bruge. Hos Optisafe afsøger vi hele tiden markedet for førstehjælpsprodukter, og vi foretager jævnligt fabriksbesøg i Fjernøsten hos leverandører og producenter. Dermed kan du være sikker på at få optimale og sikre produkter hos os. Vi er med dig hele vejen!

Plastre fra Plum og NorthAid 

Overalt og i de fleste hverdagssituationer er der risiko for skader og rifter, hvor et plaster ofte ville være behjælpeligt. Derfor har vi hos Optisafe et stort udvalg af plastre i forskellige former og til diverse formål fra anerkendte mærker, nemlig Plum og NorthAid, så du har et plaster til enhver situation! Vi har både vabelplastre, tekstilplastre, vandafvisende plastre samt elastiske plastre, ligesom du kan få brandgels, sårrens og blistersæt hos os.

Tag også et kig på vores limfrie plastre, som påhæfter sig ved hjælp af kroppens egen varme samt vores sporbare plastre, der er lette at spotte, hvis de falder af. Uanset hvilket plaster du vælger, får du et plaster, der er afprøvet og testet, så du kan være sikker på, at det klæber og dækker tilstrækkeligt!

Øjenskyl til øjenulykker 

På flere og flere private og offentlige arbejdspladser er der i dag et krav om, at det skal være muligt at tilgå øjenskyl hurtigt og effektivt, hvis du eller en kollega får noget skadeligt i øjnene. Derfor har vi hos Optisafe alt, I behøver for at kunne hjælpe jer selv og hinanden! Vi har diverse øjenskyl fra bl.a. Plum, og du kan både få sterilt saltvand, pH-neutralt væske og sterilt natriumklorid hos os, som alle er effektive midler ved øjenulykker. Du kan også få sår- og øjenskyllespray hos os, som er nem at tage med på farten og let at bruge.

Stationer og dispensere til institutioner og virksomheder 

Om du arbejder på en institution eller i en virksomhed, er behovet for hygiejne og førstehjælpsprodukter stort, og derfor kan du få kvalitet og holdbarhed i industrielle dispenser- og station-løsninger til arbejdspladser hos Optisafe.

Hos Optisafe kan du få plasterdispensere fra Plum og NorthAid, som sikrer dig, at du nemt og hurtigt kan få adgang til et væld af plastre. Vi forhandler både dispensere, der kan skære passende stykker plastre hurtigt og enkelt, ligesom vi har dispensere med plastre, der kan hænges op på væggen for en nem adgang. Vi har også flere forskellige øjenskyllestationer fra Plum til øjenulykker, som kan hænges op på væggen på arbejdspladsen. Vi tilbyder også en førstehjælpsstation med et bredt udvalg af førstehjælpsprodukter, så dine medarbejdere og du kan være helt dækket ind ved uheld.

Tilbehør som alutæpper, sakse, termometre m.m. 

Du kan naturligvis også få tilbehør som alutæpper hos os samt et væld af diverse tilbehørsprodukter til førstehjælpsudstyr som vinkelsakse, sygeplejesakse, SOS-cuttere, tægetange, pincetter og termometre til enhver situation. Du kan også få tilbehør til din øjenskyller på arbejdspladsen med vores øjenskylsholder og bæltetaske til øjenskyl. Se også vores forbindskab til førstehjælp, så du kan holde styr på alt dit førstehjælpstilbehør ét sted!

Optisafe har førstehjælpsudstyr og -produkter til alle! 

Mangler du førstehjælpsudstyr frem for førstehjælpsprodukter, kan vi hos Optisafe selvfølgelig også hjælpe dig med det. Vi har bl.a. et stort udvalg af forbinding og produkter til behandling af brandsår, som er væsentligt udstyr at investere i. Tag også et kig på vores førstehjælpskasser, som bør være et fast inventar på alle arbejdspladser samt i alle institutioner og hjem.

Hvis du er i tvivl om, hvilke førstehjælpsprodukter du skal have, hvis uheldet er ude, kan vi hos Optisafe hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning. Du er derfor velkommen til at kontakte os på tlf. +45 46 14 10 20 eller skrive til os på vores mail info@optisafe.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Husk desuden at vi har kort leveringstid, så du kan få dine produkter allerede inden for 2 hverdage!