Alutæpper

Alutæpper

Hvordan virker et alutæppe?

Et alutæppe virker ved at give øjeblikkelig varme, og pga. god isoleringsevne er tæppet med til at mindske kroppens varmetab og dermed sørge for, tilstanden ikke forværres mærkbart, eller man går i chok. Tæppet er godt at have ved hånden, hvis du skal yde førstehjælp for en tilskadekommen patient, der lider af eller har været udsat for varmetab. Folietæppet har to sider – en i guld og en i sølv. Skal man beskytte en tilskadekommen mod kulde, vendes sølvsiden indad, så solstrålerne absorberes på guldsiden. Bruges tæppet som varmebeskyttelse, skal det vende omvendt, så solens stråler reflekteres af sølvsiden.

Hos Optisafe forhandler vi de bedste alutæpper fra NorthAid. Tæpperne fås i to farver og måler mellem 140-160 cm x 210-220 cm. Tæppet er vandtæt og holdbart, da det kan bruges igen og igen uden, at det mister sin gode isoleringsevne. Derudover kommer det i en kompakt, lille størrelse og er let som en fjer, så der er ingen undskyldning for ikke at have det som en fast del af førstehjælpskassen. Dog skal man have for øje, at muligheden for en fortsat kompakt sammenpakning forsvinder ved gentagen brug.

Et alutæppe er et vitalt redskab til førstehjælpskassen

Et alutæppe, også kaldet antichok-tæppe, skal ses som en tro og kompakt følgesvend til førstehjælpskassen for både fagfolk og til privat brug. Tæppet er en af vor tids bedste og mest moderne opfindelser, som kombineret med brugerens opfindsomhed ingen grænser har. Fyld lageret af folietæpper op, så du kan afholde simulationstræninger med Danmarks næste hold af læger og ambulancereddere. Hav det med i bilen, så du kan yde førstehjælp til en besvimet mand i sneen en decembernat, indtil ambulancen kommer, eller hav det som fast inventar i din båds førstehjælpskasse, så du selv kan yde førstehjælp til en mand over bord.

Er du sportsudøver, kunne et alutæppe være noget for dig

Folietæppet er ikke bare et essentielt redskab til fagfolk, der yder førstehjælp, men er en god investering for dig, der i din fritid elsker at løbe og planlægger et maraton, eller som er cykelrytter, og giver den max gas op ad bakke. Uanset hvad kan et alutæppe være en god idé at have med på vejen, hvis du skulle fornemme, din kropstemperatur falder og begynder at gå i choklignende tilstand. Brug det med det samme, så du kan få varmen tilbage i kroppen.

Hvad enten du er amatør eller professionel sportsudøver, er det vigtigt at sørge for, man altid er godt rustet. Derfor sælger vi hos Optisafe også almindelig sportspleje. Her finder du isposer til pleje af hævelser på skadede områder og K-tape, der kan være med til at give dig smertelindring og muskulær støtte. Du kan også købe normal sportstape, som går ind og stabiliserer fingre, tæer eller større led, hvis du f.eks. har lette forstuvninger.

Optisafe – førsteklasses førstehjælp!

Hos Optisafe gør vi en dyd ud af, at funktionalitet, effektivitet og kvalitet går op i en højere enhed. Vi bestræber os på altid at have de bedste produkter på markedet og et stort sortiment af førstehjælpsudstyr m.m., så du kun skal handle ét sted.

Mangler du eller din arbejdsplads andre produkter til førstehjælpskassen, som bl.a. plastre og forbindinger, eller har du spørgsmål til vores produkter, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Hvad enten du skal bruge det til undervisning eller erhverv, har vi erfarne medarbejdere, der kan hjælpe dig med at få de helt rigtige redskaber med hjem. Ring til os på tlf. +45 46 14 10 20 eller skriv en mail på info@optisafe.dk. Husk vi tilbyder hurtig levering og sender inden for 2 hverdage. Vi ser frem til at høre fra dig!