Forbinding

Forbinding

Køb forbinding og vær forberedt

Hvis der er noget, der kan skræmme én, så er det at forestille sig sine nærmeste blive involveret i en ulykke eller blive skadet på anden vis. Scenariet kan få dig til at opleve en følelse af magtløshed – for medmindre du er læge eller har magiske kræfter, så kan du intet gøre for at beskytte dine kære eller mindske deres smerter.

Bekymringen om mulige skader vil vi hos Optisafe gerne afhjælpe så vidt muligt. Derfor har vi samlet et solidt sortiment af forbinding af flere slags, så du kan føle dig tryg i mødet med det uforudsigelige og ubehagelige – om det er i hjemmet, på arbejdspladsen eller blot til en førstehjælpsøvelse. Vi hos Optisafe kan tilbyde forbindinger i høj kvalitet som armslynger, elastikbind, kompresforbinding og forskellige førstehjælpskursusindpakning til elever, hvis du som førstehjælpsinstruktør er løbet tør for remedier til førstehjælpskurset.

Vi har alle sammen prøvet at stå og behandle et sår med midlertidige løsninger som papir, en klud eller et viskestykke. Denne løsning er naturligvis ikke holdbar i den lange ende under en travl arbejdsdag eller i hverdagen. Forbindinger er derfor et yderst nødvendig remedie at have i sit hjem eller på arbejdspladsen i sundhedssektoren – lige så vigtig som ordentlig håndhygiejne og førstehjælpskasser. Du ved aldrig, hvor eller hvornår uheldet rammer, og derfor er det godt at være forberedt, så det kan hjælpe dig i pressede situationer.

Høj produktkvalitet fra inderst til yderst med vores forbindinger

Hos Optisafe mener vi, at kvalitet er nøgleordet hos førstehjælpsprodukter. For selvom forbindingerne er beregnet til sår og skader, må indpakningen godt være flot og kvaliteten i top. Vi mener ikke, at produkterne behøver at afspejle den laveste fællesnævner, til trods for at vi forhandler forbinding. Dette mener vi, vores hovedleverandør inden for forbinding, Northaid, står for.

Vi går meget op i vores materialer, da de er til for at hjælpe dig og dine kære, når livet byder på udfordringer. Vores materialer er af høj kvalitet og er produceret inden for gældende normer og standarder. Produkterne skal udstråle lige så meget kvalitet som indpakningen udenom, så du kan føle dig tryg med det samme. Summa summarum springer vi hos Optisafe altså aldrig over, hvor gærdet er lavest, da det i sidste ende er vores kunder, som kommer til skade, hvis vores produkter er utilstrækkelige.  

Er skaden stor eller lille – find førstehjælpsudstyr hos os

Selv de mindste skader kan give et chok – derfor er det godt at være forberedt på stort og småt. Derfor kan du blandt andet få førstehjælpsprodukter i form af plaster til køkkenskuffen, vabelplaster og et digitalt termometer. Vi tilbyder også en hjertestarter til virksomheden, så dig og dine medarbejdere kan føle jer trygge på arbejdspladsen.

Alle vores produkter er af høj kvalitet og valgt med omhu fra anerkendte leverandører. Vores leverandører tæller blandt andre vores egne produkter fra Optisafe samt mærkerne Plum og Premedic. Kun det bedste til dig!  

Optisafe er specialleverandør inden for førstehjælpsprodukter

Hos Optisafe går vi meget op i, at du har de nødvendige produkter i orden, til hvis uheldet er ude. Derfor tilbyder vi også professionel rådgivning og vejledning til dig, hvis du er det mindste i tvivl. Vi har desuden en hurtig levering på vores hjemmeside og sender inden for 2 hverdage – så du ikke skal vente længe på dine vigtige produkter.

Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, ligesom du kan kontakte os på telefonnummeret +45 46 14 10 20 eller via mail på info@optisafe.dk. Vi hjælper dig gerne, så du kan købe de nødvendige produkter, for at du kan føle dig tryg.