Øjenskyl

Øjenskyl

Alle arbejdspladser har brug for øjenskyl

På flere og flere private og offentlige arbejdsplader er der i dag et krav om, at der skal være muligheder for at tilgå øjenskyl hurtigt og effektivt, hvis uheldet sker, og du eller en anden får noget skadeligt i øjnene. Det er vi hos Optisafe klar over, så hvorfor gå ned på kvalitet, når den bedst mulige er tilgængelig? Øjenskyllen fra Optisafe og danske Plum består af de højeste og mest gennemtestede kvaliteter inden for produkter til øjenskyl.

Hvad enten det handler om øjenskylspray eller almindelige øjenskylflasker, leverer vi hurtigt og sikkert på baggrund af årtiers erfaring med produktudvikling og sourcing. Vi har styr på alle spørgsmål omkring øjenskyl. Vi sætter derudover en ære i at være leveringsdygtige af den almindelige flaske med 500 ml saltvandsopløsning.

Dæk dine kolleger og dig ind, hvis skaden sker

Her på siden kan dine kolleger og du danne jer et overblik over alt det, der er nødvendigt at investere i af produkter til øjenskyl. Det er vigtigt at være godt dækket ind med korrekte produkter, så du kan træffe de rigtige og mest kvalificerede valg og se optimalt igen. Med Plums produkter har du adgang til al dokumentation og certificering. På den måde sikrer du dig, at det kun er det bedste og mest optimale produkt, der bliver brugt til øjnenes førstehjælp.

Køb øjenskyl hos Optisafe og giv dine kolleger og dig selv det forspring, I behøver, med vores bud på øjenskyl som den hjælp, der er tættest på i en nødsituation.

Køb øjenskyl i flere størrelser og med saltvand her

Her på siden kan du få øjenskyl i både 200 og 500 ml – alt efter hvor stor en størrelse, du har brug for. Du kan også med fordel investere i begge størrelser, så du har en lille, handy flaske til lommen og en større til den store førstehjælpskasse. Hvis du benytter dig af øjenskyllen på 200 ml, anbefales det, at skylletiden er 2 min., mens den på 500 ml skal have en skylletid på 5 min. Øjenskyllet består af 0,9 % sterilt natriumklorid, som er den samme saltopløsning, der findes i det menneskelige øje. Flaskerne er nemme og hurtige at åbne, så du kan handle hurtigt, når der er kommet fremmedlegemer i øjnene.

Du kan også få øjenskyl, der er pH neuralt og rummer 200 ml hos os. Denne er fordelagtig ved alvorlige øjenulykker. Skylletiden ved denne øjenskyl er 2 min. Ligesom det er tilfældet ved de to føromtalte øjenskyl, er den nem at anvende og giver effektiv virkning på øjnene. Størrelsen på skyllen gør, at du altid kan have den på dig – så er du klar, hvis skaden sker.

Spring apoteket over og køb øjenskyl og -spray hos Optisafe

Vi forhandler også øjenskyl i sterilt saltvand på 20 ml, der kan fjerne alle former for fremmedlegemer effektivt med saltvandsopløsningen. Med denne øjenskyl er der ingen undskyldninger – for hvem har ikke plads til at bære 20 ml på sig? Se også vores QuickRinse, hvor du nemt kan tage den øjenskyl, du har brug for, når det gælder. Med QuickRinse er dine førstehjælpsskabe altid fyldte og up-to-date.

Du kan også få en kombineret sår- og øjenskyllespray hos os fra Plum, der giver dig øjeblikkelig og effektiv pleje, hvis der er sket mindre ulykker med sår eller skrammer på huden eller støv og snavs i øjnene. Hvis du benytter dig af denne spray, minimerer du risikoen for yderligere infektion. Sprayen er baseret på saltvand og er helt ideel til håndværkere, der kører rundt, den industrielle sektor, produktionsvirksomheder, laboratorier og mange andre steder.

Vi har førstehjælpsprodukter til dig

Er der andre førstehjælpsprodukter, du mangler enten til hjemmet eller på arbejdspladsen? Du kan finde alt det, du har brug for hos os. Det gælder uanset, om der er tale om plastre, forbinding, alutæpper, stationer og dispensere eller andet. Vi har også førstehjælpskasser, der er gode at have, hvis du ønsker at have alt det nødvendige ved hånden, når det skal gå hurtigt. Kig dig endelig omkring i vores udvalg af førstehjælpsudstyr.

Ring til os på tlf. +45 46 14 10 20, skriv til vores mail info@optisafe.dk eller kontaktformular, hvis du ønsker hjælp til at vælge den rigtige øjenskyl for dig. Vi ved, at førstehjælpsprodukter kan være en jungle at finde rundt i, så du skal endelig ikke tøve med at kontakte os ved spørgsmål eller tvivl. Husk desuden at vi har en hurtig leveringstid, da vi leverer inden for 2 hverdage – dermed kan du hurtigt få dit køb af øjenskyl hjem. Vi ser frem til at høre fra dig.