Plastre

Plastre

Et plaster til enhver sårbehandling 

Hos Optisafe ved vi, hvor vigtigt det er at have førstehjælp lige ved hånden for at afhjælpe en akut skade effektivt og korrekt. Derfor har vi et væld af forskellige plastre til dig, som er vigtige at investere i – både i enhver husholdning såvel som på arbejdspladsen. Et plaster har en klar og enkel funktion: Det skal hjælpe til at stoppe en blødning, skærme såret og frem for alt holde fremmedlegemer på afstand. Med et plaster fra Optisafe kan du være sikker på, at du får den mest fornuftige løsning til dit behov. 

Gennem årtier har vi hos Optisafe forfinet vores sortiment af plastre på det danske marked. I dag er der tænkt på alle dele af førstehjælpen til dig som kunde og forbruger. Hvis du hjælper os med at få styr på baggrunden for dit plasterønske, kan vi i fællesskab hjælpes ad til at få den helt rigtige plasterløsning sat op til dit behov.

Find dit ideelle plaster til førstehjælpskassen her 

Hos Optisafe behøver du ingen dyre abonnementer for at holde din førstehjælpskasse fuld af plastre. Her kan du købe lige, hvad du mangler til kassen. Vores plastre er nøje udvalgt ud fra flere kriterier, nemlig dine ønsker og udfordringer som kunde. Vi vil altid sætte dine behov og ønsker højst, og vi har også sørget for at kunne imødekomme næsten alle behov for plasterførstehjælp.

Hvad end du står og mangler kompresplastre, fingerplastre, tekstilplastre, limfrie plastre eller vabelplastre, finder du det helt rigtige plaster til din sårbehandling her hos Optisafe. Vi sørger for at dække dig godt ind, så du ikke skal stå og mangle det rette plaster, når det for alvor gælder.

Vi kan tilbyde tekstilplastre, plasterstrips, sporbare plastre m.m. 

Du kan finde lige det plaster, du har behov for hos os. Vi har både tekstilplastre, som du selv skal klippe stykker af, samt plasterstrips i forskellige assorterede størrelser, hvilket giver dig et plaster til enhver situation – stor som lille. Vi tilbyder også sporbare plastre i en blå farve, der gør, at dit plaster er synligt, hvis det falder af. Det er ofte et krav i fødevareindustrien at bruge plastre i synlige farver for at undgå, at plastrene ved et uheld bliver blandet med fødevarerne. Her på siden kan du finde forskellige variationer af sporbare plastre, så vælg den form, der passer dig bedst.

Du kan også få vandafvisende plastre, som er helt ideelle til en dagligdag omgivet af vand, pakker med elastiske plastre samt limfrie plastre hos os. Med andre ord kan du helt sikkert finde det plaster, du foretrækker – det er bare op til dig at vælge.

Find vabelplastre og smarte plasterløsninger her

Hos Optisafe har vi også vabelplastre, til når du har gået langt i de nye sko, og hælen gør ondt. Vi kan også tilbyde vores smarte plastre, der har en indbygget kølende brandgel, plastre med sårrenseservietter til små sår og rifter samt sårforbindingssæt inklusiv kompresforbinding til blødninger. Med disse smarte løsninger kan du få remedier til det helt ideelle førstehjælpsskab for dig.

Du kan være helt sikker på, at køber du plastre hos Optisafe, får du ikke blot tilbudt én simpel løsning, men derimod en bred vifte af muligheder, der gør, at du kan skræddersy dit udvalg af plastre, så det passer godt til dig.  

Vi kan tilbyde et væld af førstehjælpsprodukter 

Mangler du andre førstehjælpsprodukter end plastre, kan du helt sikkert finde det hos Optisafe. Udover plastre tilbyder vi nemlig også bl.a. forbinding, øjenskyl, alutæpper og diverse stationer og dispensere, så du kan føle dig mere tryg, hvis skaden skulle ske. Se også vores førstehjælpskasser, som er et uundværligt produkt, alle bør have i deres hjem eller på arbejdspladsen.

Giv os et kald på tlf. +45 46 14 10 20 eller skriv til vores mail [email protected], hvis du har nogle spørgsmål til vores store udvalg af plastre eller ønsker vejledning i, hvilke du bør investere i. Vi hos Optisafe vil meget gerne hjælpe dig videre. Husk at vi har hurtig leveringstid, hvorfor du ikke skal vente mere end 2 hverdage på dit køb af plastre. Vi ser frem til at høre fra dig.