Stationer & dispensere

Stationer & dispensere

Om det er en institution eller en virksomhed, så er behovet for hygiejne og førstehjælpsprodukter fast stigende i vores moderne samfund. Derfor kan det være en god mulighed for dig og kollegerne at tænke størrelse, når I skal købe sæber, hånddesinfektion og eksempelvis øjenskyl. Hvorfor ikke gå efter guldet, når det ligger lige foran jer?

Med Optisafe og Plum kan I være sikre på, at I får kvalitet og holdbarhed i industrielle dispenser-løsninger til jeres toiletter, køkkener og rengøringsområder. Med kvalitetskontrollerede produkter, så kommer I oftest længst med løsninger, der tager højde for stort forbrug og anvendelse.

Der er ikke noget værre end at løbe tør for håndsæbe på toilettet eller håndsprit i kantinen. Vores udvalg af Plums dispensere kan hjælpe med til at undgå større tørker af hygiejneprodukter.

Fokus på korrekt hygiejne bliver kun større og større idet offentlige rum og på de fleste arbejdspladser i Danmark. For sårlig håndhygiejne kan medføre smitterisici, hvilket kan resultere i sygdomsudbrud af forskellig karakter. Alt sammen skaber problemer på privatfronten og på arbejdsmarkedet. En dispenser sørger for effektiv tildeling af håndsæbe og håndsprit hver eneste gang. Den korrekte mængde.

Plum sikrer kvalitetsprodukter til sæbedispensere og håndspritdispenser. På den måde er vores hænder i sikre hænder – samtidigt undgår vi overforbrug og unødigt spild. Optisafe har truffet det valg og siger også hermed, at hygiejne er og bliver den allerførste del af procedurerne inden for førstehjælp.

Pas på dig selv, inden du hjælper andre. Det gælder selvfølgelig tankegangen med hygiejne på alle de nødvendige tidspunkter. Her vil du have adgang til gennemtestede sikre dispensermodeller, der med deres driftssikkerhed yder en optimal assistance ved håndvasken og ved indgangen til kantinen. Håndhygiejne hjælpes bare bedre på vej af en korrekt placeret dispenser eller station, så dig og dine medmennesker føler jer inviteret til håndvask og hånddesinfektion.