Tilbehør

Tilbehør

Her finder du tilbehør til dit førstehjælpsudstyr. Med et bredt udvalg inden for diverse tilbehørsprodukter kan vi overraske selv de mest erfarne førstehjælpere og indkøbere, når de er på udkig efter den helt rigtige ”dims” til deres sortiment. Vi kan tilbyde vægskabe og diverse elektroniske måleinstrumenter, når det eksempelvis handler om sikring af din og dine nærmestes livsstile. Blodtryksmåler og termometer er i dag nemme apparater at bruge og de er vel nærmest blevet allemandseje og kan findes i hvilken som helst husstand over hele Danmark. Hvis du er i tvivl om et produkt eller tilbehøret til findes, så kontakt os i Optisafe. Med vores mangeårige erfaringer inden for førstehjælp og træning kan vi ofte finde frem til de mest usandsynlige produkter, der kan være med til at afhjælpe et meget specifikt problem for dig.

Du finder også diverse tasker og opbevaringsenheder til dine andre førstehjælpsprodukter lige her. Samtidigt med at dine redskaber til førstehjælpskassen også kan rekvireres lige her. Pincet, saks, tægetang og endda stetoskop kan købes her i Optisafe. Det kan selvfølgelig være, at der e rnoget, du ikke lige finder med det samme. Så ringer du bare til os – eller skriv en mail. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe med at finde frem til den løsning, der passer til dig.

Gennem årtier har vi i Optisafe sørget for, at du og vores andre kunder har været velinformeret og godt forsynet med alle mulige slags førstehjælps- tilbehørsprodukter. Det handler jo altid om at løse en udfordring for dig som kunde. Det er vi eksperter i. Dit udstyr skal altid være så tidssvarende og opdateret moderne som overhovedet muligt. Derfor har du altid muligheden for at finde de små delelementer, der giver dig den ekstra fordel som førstehjælper.

Den service får du altid hos Optisafe, hvor førstehjælpsprodukter og viden om deres brug kommer forud for alt andet.