Førstehjælpsudstyr

Førstehjælpsudstyr

Køb udstyr til behandling og undervisning i førstehjælp

Hos Optisafe finder du et bredt udvalg af førstehjælpsudstyr til undervisning og behandling. Vi sætter en stor ære i at levere godkendt kvalitet fra vores seriøse leverandører fra hele verden, hvorfor vi kan stå inde for alle produkter, hvad enten det drejer sig om kompresforbindinger, øjenskyl eller alutæpper.

Vores mangeårige samarbejdspartnere tæller blandt andet danske  AMBU, der er anerkendt verden over for deres innovative førstehjælpsprodukter,  3B Scientific, der er markedsførende inden for anatomiske modeller og Traumalab, der står for det ypperligste inden for træningsudstyr til undervisning i førstehjælp.

Vi stiller vores ekspertviden i livreddende førstehjælp til rådighed 

For os er der ingen forskel på hverken service eller kvalitet, hvad enten det handler om bandager og plaster til sår behandling eller akuthjælp og immobilisering ved akut livredning. Din søgen efter førstehjælpsudstyr af højeste kvalitet starter hos os, fordi vi er eksperter. Vores viden om førstehjælpskasser, sportspleje eller brandsår handler i bund og grund om en oprigtig interesse for livreddende førstehjælp.

Det er så vigtigt med udbredelsen af generel viden om, hvordan man behandler tilskadekomne personer, at vi i OptiSafe ser det som vores fornemmeste opgave at rådgive, vejlede og udelukkende tilbyde kvalitetsprodukter fra førende leverandører til alle vores kunder.

Førstehjælpsprodukter og godkendte løsninger 

Mangler du rekvisitter, materiale eller andre produkter til din undervisning i førstehjælp, så er du altid velkommen til at ringe til os og få en snak om, hvilke erfaringer vi tidligere har haft med dine udfordringer. Vi tager også altid ved lære af vores kunders indspark, så uanset hvad du skulle mangle, er vi sikre på, at vi i fællesskab kan finde en løsning.

Det kan også være, at du og dine kolleger mangler specialprodukter eller særlige forbrugsvarer til oppakning af biler eller tasker. Vi står altid klar med godkendte løsninger, der er gennemprøvet af mange professionelle verden over. Vores førstehjælpsprodukter som f.eks. halskraver, akuttasker og plaster vidner altid om høj kvalitet, hvilket vi altid mener bør være tilfældet, når der er tale om menneskeliv.

Få professionel rådgivning om førstehjælp hos Optisafe 

Vi kan uden tøven sige, at vi ved, hvad vi taler om, når det gælder førstehjælpsudstyr til undervisning af andre og behandlingssituationer. Og vi hjælper altid dig med de rigtige løsninger. Igennem mange år har vi specialiseret os i at servicere, rådgive og levere kvalitet inden for førstehjælpsudstyr.

Når du handler hos Optisafe, kan du altid være sikker på, at få den nødvendige information, så du ender med det rigtige udstyr til førstehjælp. Er du i tvivl om, hvilke førstehjælpsprodukter du skal vælge, er du mere end velkommen til at ringe på telefon +45 4614 1020, så kan vi rådgive dig til at finde den løsning, der dækker dine behov bedst.