Akuttasker

Akuttasker

Akuttasker er udviklet til brug i redningstjenesten med det formål at assistere redningspersonalet med det rette udstyr ved akutte uheld med tilskadekomne af enhver art. Uanset om akuttasken er til lægfolk eller førstehjælpsreddere bør den altid være i en god kvalitet og fornuftig størrelse samt inddelt i et smart modulsystem, der gør det hurtigt og nemt at finde det udstyr som skal bruges i den givne redningssituation.

Førstehjælpsrygsække og akuttasker fra AMBU 

Optisafe forhandler førstehjælpsrygsække og akuttasker fra den danske virksomhed AMBU, der producerer medicinudstyr og sygeplejeartikler til hospitaler og redningstjenester. AMBU har opbygget en succesfuld forretning dedikeret til at redde menneskeliv, hvorfor de tilbyder et overskueligt kvalitetsudvalg af førstehjælpsrygsække og akuttasker til redningspersonale i f.eks. lufthavne, indkøbscentre, idrætsklubber, virksomheder eller i private hjem.

AMBU akuttasker kan indeholde stort set alt, hvad du skal bruge til akutte redningssituationer. Her på siden kan du finde et ampullarium og nogle af deres mest populære akuttasker, som fås i tre forskellige størrelser. Fælles for dem alle er, at de er fremstillet i det slidstærke og vandtætte complan materiale, der er meget nemt at rengøre.

Akuttaskerne er desuden udstyret med reflekser, der sikrer en høj synlighed og den genkendelige røde farve gør tasken ideel til redning, hvor der er trafik og andre mulige risici, der kan gøre redningsarbejdet svært for selv en meget garvet professionel brandmand eller nødbehandler. Vælger du en akuttaske fra AMBU, så får du dansk kvalitet, hvor der virkelig er tænkt på detaljerne.

Hvad skal en akuttaske indeholde?

Hvad en akuttaske skal indeholde, er afhængig af dit individuelle behov. Overordnet kan oppakningen af en akuttaske være så individuel som overhovedet mulig, da en nødredder har forskellige præferencer til, hvilket udstyr, han eller hun behøver for at være forberedt på alle ulykkesscenarier. 

Hos Optisafe har vi stor erfaring med opbygning af tasker, herunder specialløsninger til en bestemt arbejdsfunktion inden for redning, hvorfor vi leverer indpakning og indhold efter dine ønsker og behov. Vi kan skræddersy indholdet, så der bliver plads til ilt og forbindinger samt diverse redskaber og mindre opbevaringstasker til f.eks. medicin og ampuller. Uanset hvilke førstehjælpsprodukter du skal bruge i dit miljø, kan vi være behjælpelig med at pakke en akuttaske, så du er klar, hvis uheldet skulle være ude.

Nødhjælpstasker, der gør en forskel 

Tager du hvilken som helst ulykke, så er det førstehjælpen på stedet, der gør forskellen og køber den tid, der skal til for videre behandling kan finde sted på et sygehus i nærheden. Hvis du ikke har det rigtige udstyr med dig som redder, så besværliggør og i værste fald umuliggør du effektiv førstehjælp til en tilskadekommen.

Din opfindsomhed bliver i hvert fald sat på en svær prøve, hvis du ikke er forberedt på alle nødsituationer. Akuttasker er beregnet til at være den tavse ledsager og assistent, når du står med en ulykke i hænderne. Den gør uden tvivl dit arbejde som nødredder en lille smule lettere, idet du kan starte nødhjælpsbehandlingen på ulykkesstedet.

Optisafe - din specialleverandør inden for førstehjælpsprodukter 

Optisafe er din specialleverandør af trænings- simulations- og førstehjælpsudstyr. Som professionel forhandler med mange års erfaring inden for livredning og træning i førstehjælp går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Det er også grunden til at vi udelukkende fører førstehjælpsprodukter fra anerkendte producenter, som stiller strenge krav til produktkvalitet og ikke mindst produktsikkerhed.   

Når du handler hos os, kan du altid være sikker på, at få den nødvendige information, så du ender med det helt rigtige produkt. Gå på opdagelse blandt vores akuttasker, hvor du med garanti vil kunne finde en, der passer til netop dit formål.