Brandsår
Sortiment

Brandsår

Brandsår

Du kender det udmærket. Du skal behandle et brandsår, men har selvfølgelig igen "kun" vand lige ved hånden. Kunne det ikke være rart næste gang at have den helt rigtige løsning til din solbrændte næse eller brandsåret på armen forårsaget af grillen aftenen forinden?

Et af de mest populære forbindsstoffer til brandsår er forbindinger til decideret brandsårsbehandling. Med et øjebliks varsel skal du give et brandsår behandling. Der er ingen tid at spilde. Derfor har flere producenter udviklet gel eller creme til brandsår.

For hvad gør man ved brandsår? Du sørger for at køle og tilføre fugt i form af de helt rette ting.

Brandsår creme til brandsår behandling. Hos OptiSafe leverer vi et moderne produkt til førstehjælp i situationer, hvor huden er forbrændt og decideret skadet som følge af direkte kontakt med for høje temperaturer eller UV stråler.

BurnAid er gel og forbindinger til akut brandsårsbehandling. Den umiddelbare nemme og effektive vej til lindring og behandling af sår af forskellig størrelse og forbrændingsgrad. En brandskade er alvorlig og kan betyde mén af mere eller mindre varig karakter.

En hurtig respons og akut behandling kan derfor være altafgørende for en hurtig genoprettelse af en persons livskvalitet. Med brandgel er du i hvert fald kommet godt i gang med den vigtige proces.

Ydermere har vi også et præcist udvalg af hjælpemidler til brug ved nødsituationer, der kræver first respons inden for brandsår og brandskader.

Special forbindsstoffer og instrumenter er en nødvendighed, hvis der skal behandles effektivt og hurtigt.

Vores BurnAid produkter fås i forskellige størrelser og funktioner. Alt lige fra forbindinger, gel til spray og kits.

Der er ikke noget værre end at stå i en skarp situation og mangle. Så kig forbi vores produktside her og find den løsning, der passer til dig og den funktion, du udfylder som førstehjælper.

45,00 kr Ekskl. moms 56,25 kr Inkl. moms
3,25 kr Ekskl. moms 4,06 kr Inkl. moms
Price From: 28,80 kr Ekskl. moms 36,00 kr Inkl. moms
20 x 20 cm 10 x 10 cm