Brandsår

Brandsår

Den rigtige løsning til brandsår 

Du kender det sikkert – du skal behandle et brandsår, men du har kun vand til rådighed. Denne situation kan du undgå ved at have den helt rigtige løsning ved hånden, næste gang uheldet er ude. Det gælder uanset, om der er tale om en solbrændt næse eller et brandsår på armen forårsaget af grillen aftenen forinden.

Her på siden har vi et godt udvalg af produkter, som kan være behjælpelige, når et brandsår skal behandles. Et af de mest populære forbindsstoffer til brandsår er forbindinger til decideret brandsårsbehandling. På et øjeblik kan du give et brandsår behandling – og der er ingen tid at spilde. Flere producenter også udviklet forskellige gels og cremer til brandsår, som har ligeså hurtig og god effekt.

Behandling af brandsår med Burnaid 

Det optimale at gøre, når et brandsår opstår, er at sørge for at køle det godt og tilføre fugt i form af de helt rette produkter. Hos Optisafe leverer vi moderne produkter til førstehjælp i situationer, hvor huden er forbrændt og decideret skadet som følge af direkte kontakt med for høje temperaturer eller UV-stråler.

En hurtig og akut behandling er altafgørende for den person, som har fået et brandsår. Derfor har vi samlet alle de produkter, der kan bruges til at behandle brandsår – så huden kan hele flot igen efter uheldet. Alle produkterne er fra det anerkendte mærke, Burnaid, som sikrer høj kvalitet hver gang. Du kan helt sikkert finde den rette løsning for dig her hos Optisafe.

Forbinding, gel og spray til brandskader 

Den hurtigste og mest effektive behandling af brandskader får du med Burnaids brandskadegel, som køler og lindrer skaden, samtidig med at såret beskyttes optimalt. Gelen fås i små pakker med 3,5 g. gel i hver, så den er nem at tage med på farten. Start første skridt i helingsprocessen ved at håndtere smerten og holde området nedkølet med gel fra Burnaid. Ønsker du også at have en gel i en større størrelse tæt på dig i hjemmet eller på arbejdet, så vil Burnaids gel i spray på 50 ml helt sikkert være noget for dig. 

Vi forhandler også Burnaids brandskadeforbinding her på siden, der ligesom gelen sikrer en effektiv og hurtig behandling, når et brandsår er opstået. Du kan vælge mellem en lille pakke på 10x10 cm og en stor pakke på 20x20 cm – så vælg den der passer til dine behov. Brandsår kan komme i mange forskellige størrelser, så hvis du vil være på den sikre side, så snup en af hver med i købet.

Førstehjælpsprodukter til brandsår hos Optisafe

Her hos Optisafe har vi alle de produkter, du har brug for, når uheldet er ude – også ved uheld, der ikke inkluderer for høj varme eller UV-stråler. Kig nærmere på vores store udvalg af andet førstehjælpsudstyr som førstehjælpskasser, sportspleje og produkter til immobilisering og tilføj nødvendigt udstyr i hjemmet eller på arbejdspladsen. Vi hos Optisafe sørger for, at du er helt dækket ind, når skaden er sket – så du selv kan behandle skaderne, hvis omfanget tillader det. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken form for behandling til brandsår, du skal bruge, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du får den rette behandling. Ring til os på tlf. +45 46 14 10 20 eller skriv til vores mail info@optisafe.dk, så vil vores kompetente medarbejdere hjælpe dig. Husk desuden at vi har kort leveringstid, så du kan få dine produkter til brandsår allerede inden for 2 hverdage.