Førstehjælpskasser

Førstehjælpskasser

Førstehjælpskasser til hjemmet, bilen og virksomheder

Behovet for førstehjælpskasser og førstehjælpstasker varierer alt efter, om du skal forsyne en virksomhed eller et privat hjem. Hos Optisafe har vi førstehjælpskasser velegnet til forskellige miljøer, hvor skader kan opstå. Blandt vores udvalg kan du derfor finde førstehjælpskasser til hjemmet, bilen og virksomheder.

I dag er markedet fyldt med førstehjælpskasser i alle farver og former. Men én ting står klart. Der er langt mellem førstehjælpskasser, der rent faktisk holder, hvad deres navn lover. Hos Optisafe vælger vi altid standardløsninger ud fra vores mangeårige erfaringer på området. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten eller lovkrav til mærkningen, så vi ved, hvad der virker og hvad du skal holde dig fra.

Optisafe er professionel forhandler af førstehjælpsudstyr og vi er med hele vejen, så du får den rigtige løsning. Det gælder uanset om du har behov for førstehjælpstasker, et førstehjælpskit eller et helt tredje førstehjælpsprodukt. Med den rigtige information, kan du altid være sikker på, at få den helt rigtige vare.

Hvad skal der være i en førstehjælpskasse? 

I en førstehjælpskasse skal der være et bredt udvalg af førstehjælpsudstyr, herunder gazebind, plaster, desinfektionsmiddel, isposer og brandsalve. Alt hvad du behøver, når uheldet er ude. En førstehjælpskasse skal kunne afhjælpe de mest almindelige skadestyper som blødninger, forstuvninger og forbrændinger samt små sår og hudafskrabninger.   

OptiSafe leverer kun godkendte løsninger og søger altid for at følge gældende regler for mærkning og certificering, hvilket giver dig den sikkerhed, der påkræves inden for markedet. Vi har førstehjælpskasser og førstehjælpskit fra førende producenter som danske NorthAid samt førstehjælpstasker og førstehjælpskufferter i eget navn til såvel privatpersoner som virksomheder i alle størrelser. Så hvis uheldet skulle være ude, vil du være i stand til at behandle forstuvninger og forbrændinger, stoppe blødninger og rense sår og skrammer – hurtigt og effektivt!

Med øje for de små detaljer har vi fundet frem til dele, der hører hjemme blandt rigtigt førstehjælpsudstyr. Der er ikke noget værre end at stå med et produkt, der ikke lever op til forventningerne, når du har købt et førstehjælpskit. Derfor er vores førstehjælpskasser fyldt med et varieret udvalg af førstehjælpsprodukter til hurtig og effektiv behandling af de hyppigste ulykker i hjemmet, virksomheden eller når du er på farten.

Vores førstehjælpskasser indeholder typisk: 

  • Plastre i flere varianter
  • Gazebind og kompresforbindinger
  • Desinfektionsmiddel og sårrens
  • Isposer, kuldepakning og alutæpper
  • Brandsalve og isotonisk saltvand
  • Vinkelsaks, pincet og sikkerhedsnåle
  • Førstehjælpsbog med behandlingsinstruktioner

Førstehjælpstasker, førstehjælpskit eller førstehjælpskuffert

Kært barn har mange navne. Men uanset om du overvejer at investere i en førstehjælpskasse til hjemmet, en førstehjælpstaske til bilen og når du er på farten, en førstehjælpskuffert til virksomheden eller et praktisk førstehjælpskit til sportsbegivenheder, vandreture og lignende, så finder du det hele her hos os.

I tilfælde af uheld og personskader, hvor der skal ydes korrekt og effektiv førstehjælp, så ved vi, hvad du bør have. Med et førstehjælpsprodukt fra Optisafe kan du derfor have ro i sindet velvidende at alt det nødvendige udstyr er tilgængeligt, hvis du skulle få brug for det.

Ud fra nøje udvalgt standard indhold, finder vi den førstehjælpskasse, der passer til netop dit behov og hvor du altid kan være sikker på kvaliteten og at mærkningen lever op til gældende lovgivning. Har du spørgsmål til hvilken førstehjælpskasse, der vil gøre dig til en effektiv førstehjælper, er du mere end velkommen til at kontakte OptiSafe, inden du begiver dig ud i et nyt køb.