Sortiment

Alutæpper

Alutæpper

Se den som en tro og kompakt følgesvend, der er meget alsidig, når det kommer til anvendelsesmuligheder. Førstehjælpen i et alutæppe fra Optisafe er jo indlysende. Isolerende og beskyttende over for folk, der lider af eller har været udsat for varmetab. Alutæppet er en af vores tids bedste og mest moderne opfindelser. Og kombineret med brugerens opfindsomhed er der næsten ingen grænser for, hvad du kan få folietæppet til. Et antishocktæppe er ikke bare sølv- og guldfarvet alufolie i tæppeformat. Det er vandtæt, reflekterende og holdbart til anvendelser langt ud over førstehjælpsområdets grænser.

Til marathonløberen, der når i mål eller ultrarunneren efter 80 km. Cykelrytteren, der har givet alt på den hårde bjergetape. Alle kan have gavn af et alutæppe. Her på siden finder du de bedste og mest gennemtænkte løsninger, hvad enten det er til fritid eller førstehjælp.

Denne lille og kompakte følgesvend vejer næsten intet, men hører til gengæld hjemme i enhver førstehjælpskasse og lægetaske. Den kan endda bruges igen og igen dog med øje for knap så stor mulighed for en fortsat kompakt sammenpakning. Men hvad gør det. Funktionalitet og effektivitet er sammen med viden og kvalitet de faktorer, der bliver vægtet højest hos os i Optisafe.

Vi stræber efter altid at have de bedste og mest kompatible alutæpper til dig og alle vores andre kunder, så I kun behøver at handle førstehjælpsudstyr og tilbehør ét sted. Optisafe.dk.

En fast bestanddel af udvalget i en hver udrustning til førstehjælp og sportspleje. Det har alutæppet eller folietæppet altid været – i flere årtier med overlegen effekt.

Har du og dine kolleger flere spørgsmål i forbindelse med anskaffelse af jeres eget lager af tæpper, hvad enten det er til undervisning eller akut brug, så tager I bare fat i vores konsulenter. De har erfaring viden fra jeres branche og kender til adskillige nødsituationer, alutæpperne er blevet flittigt brugt. Spørg os!

11,00 kr Ekskl. moms 13,75 kr Inkl. moms
17,00 kr Ekskl. moms 21,25 kr Inkl. moms