Sortiment

Øjenskyl

Øjenskyl

På flere og flere private og offentlige arbejdspladser er der i dag krav om, at der skal være muligheder for at tilgå øjenskyl hurtigt og effektivt, hvis uheldet sker og du eller en anden for noget skadeligt i øjnene. Det er vi i Optisafe klar over. Derfor siger vi: Hvorfor gå ned på kvalitet, når den bedste er tilgængelig? Øjenskyl fra Optisafe og danske Plum er den højeste og mest gennemtestede kvalitet inden for øjenskyller og øjenskylprodukter overhovedet.

Hvad enten det handler om øjenskylspray eller almindelige øjenskylflasker. Optisafe leverer hurtigt og sikkert på baggrund af årtiers erfaring med produktudvikling og sourcing. Vi har styr på alle spørgsmål omkring øjenskyl til øjne. Optisafe.dk sætter en ære i at være leveringsdygtig den almindelige flaske med 500 ml saltvandsopløsning. Vi kan dertil skaffe stationer til sikker opbevaring af flaskerne på markerede steder i virksomhederne.

Hvis behovet er der, så er vi også klar med sprayflasker og PH-neutrale flasker, hvor dette kan være påkrævet. Der er ingen dumme spørgsmål, når det handler om førstehjælp til dine øjne. Det ved vi i Optisafe, hvor førstehjælp og viden herom kommer før alt andet. Du er bare bedre tjent med en samarbejdspartner, der ved, hvad det drejer sig om, når tingene går hurtigt derude i dagligdagen.

På denne side kan du og dine kolleger danne jer det overblik, I behøver for at kunne træffe de rigtige og mest kvalificerede valg med hensyn til øjenskyl og eventuelle øjenskylstationer. I har adgang til al dokumentation on certificering, når I vælger Plum produkter. På den måde sikrer I jer, at det kun er det mest optimale produkt, der bliver brugt til førstehjælp til øjne, der er blevet udsat for skader af den ene eller anden art. Giv dig selv og kollegerne det forspring, I behøver, med vores bud på øjenskyl som hjælpen tættest på i en nødsituation.

4,00 kr Ekskl. moms 5,00 kr Inkl. moms
82,00 kr Ekskl. moms 102,50 kr Inkl. moms
106,50 kr Ekskl. moms 133,13 kr Inkl. moms
168,00 kr Ekskl. moms 210,00 kr Inkl. moms
85,00 kr Ekskl. moms 106,25 kr Inkl. moms
Price From: 110,00 kr Ekskl. moms 137,50 kr Inkl. moms
50 ml 250 ml