Håndhygiejne

Håndhygiejne

Køb håndhygiejne til arbejdspladsen eller det privat

Uanset om det er derhjemme eller på arbejdspladsen, er det vigtigt med en god håndhygiejne. På den måde undgår du at smitte andre eller selv blive syg fra et utal af bakterier, som måtte befinde sig på en dags gøremål.

Her hos Optisafe finder du et sortiment af håndhygiejneprodukter fra det danske mærke Plum. De udvikler både cremer, sæber og håndrens til industrien og til private, så du som forbruger er garanteret det største kvalitetsstempel ved at have Plums produkter i dit køkken, badeværelse, omklædningsrummet, førstehjælpskassen eller et femte sted.

Svanemærkede håndprodukter for en optimal hygiejne

Plum er lig med pålidelighed. De bestræber sig på at være gennemsigtig i forhold til, hvad deres håndprodukter indeholder, så du kan opnå den optimale hygiejne. Mange af deres produkter er svanemærkede og medfølger en påkrævet dokumentation, så du hurtigt kan få et overblik over parfumeindehold eller allergifremkaldende stoffer. Dette gælder både for deres tunge industrielle håndrens Super Plum eller deres mere milde håndsæbe Premium.

Alle af deres produkter er skabt med det samme formål - at sikre dig den allerbedste hygiejne der findes, uanset hvor de installeres eller er tilgængelig. Gennem årene har Plum videreudviklet på deres solide hygiejnekoncept, der i bund og grund handler om kvalitet og pålidelighed.

Hygiejnefokuserede håndsæber, -cremer, -rens -sprit m.m.

Hos Optisafe.dk er du blot nogle få klik fra en stilren og enkel sæbe samt cremedispenser, der kan håndtere den ene refill efter den anden eller gode renseservietter, der effektivt fjerner tilsmudsning som fx jord, olie græs osv. Vi sidder også inde med et fantastisk og biologisk nedbrydeligt affedtnings- og rengøringsmiddel, der kan klare stort set alle rengøringsopgaver, samtidig med at det er skånsomt mod miljøet.

Søger du desinfektionsgel og håndsprit, så har vi selvfølgelig også dette i vores sortiment, der vil være oplagt på hospitaler og andre steder i sundhedssektoren. Måske arbejder du som håndværker, hvor du ofte får beskidte hænder, men du har svært ved at finde det rette håndrens til at klare opgaven? Så bør du prøve Plums håndrens. Du kommer ikke til at fortryde det. Vi er stolte forhandler af Plum i vores sortiment, da vi mener, de er de bedste på markedet, når det kommer til håndhygiejne og dette gælder både for deres håndsæber, -cremer, -rens, -sprit etc. Længere er den ikke.

Din hverdag består af en masse handlinger, der kræver arbejde med hænderne: kontorarbejde, leg med børn, patienthåndtering etc. De bliver uden tvivl beskidte og fyldt med bakterier, selvom du ikke ser det eller tænker over det. Det er her, at Plums håndhygiejneprodukter kommer ind i billedet. Du skal være sikker på, uanset hvor mange gange du vasker dine hænder i løbet af en dag, at dine hænder faktisk er rene via skånsomme produkter, som renser og desinficerer.

Optisafe tager hånd om dine hænder

Vi bestræber os på at give dig et klart og tydeligt overblik over Plums produktrække, der kan hjælpe både virksomheder, institutioner og private hjem med deres hygiejne og mulige bakterieoverførsel.

Vi hos Optisafe ønsker blot, at du føler dig sikker. Hvad enten det er mod bakterier, brandsår eller sportspleje. VI både servicerer, hjælper, underviser og rådgiver dem, som måtte ønske det fra os. Skulle du sidde inde med tvivl, undren eller spørgsmål vedrørende vores sortimenter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du både gøre på +45 46141020, mail info@optisafe.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden.