Immobilisering

Immobilisering

Immobilisering til akutberedskab

Hver dag sker der ulykker, hvor der er behov for at fiksere og immobilisere led og kropsdele. Dette er især tilfældet ved færdselsuheld, da ulykkerne ofte sker på grund af kørsel med for høj hastighed. Uheld ved for høj hastighed er farlige, hvor stærke dele af kroppen såsom rygled og nakke kan blive voldsomt skadet. Ved skader som disse er det uhyre vigtigt at immobilisere den tilskadekomne, så rygleddet og nakken kan blive stabiliseret.

Den tilskadekomne vil derfor ofte blive spændt fast til et spine board for at fiksere en eventuel skadet rygsøjle. Her vil den tilskadekomne ofte blive iført en halskrave for at skåne halshvirvler og reducere yderligere skader ved bevægelser. Du skal derfor hellere være på den sikre side, når der sker en ulykke, hvor en tilskadekommet person er ilde tilredt. Hav derfor en række forholdsregler både i dit hjem og i din virksomhed ved at investere i førstehjælpsudstyr til immobilisering hos Optisafe. På den måde er du forberedt, hvis skaden sker.

Førstehjælpsudstyr til fiksering og immobilisering

Immobilisering er både en forholdsregel og en behandling, når der sker ulykker. Det kan nemlig ofte være svært at bedømme, hvilke skader, der er tale om, når der sker et uheld med en eller flere personer indblandet. Hav derfor førstehjælpsudstyr i form af produkter til immobilisering tilgængeligt og brug dem i tilfælde af uheld og fiksér skader på ulykkesstedet fremfor ikke at handle og eventuelt forværre den tilskadekomnes skader.

Ved akutberedskab er immobilisering en vigtig del af behandlingsmetoderne, og derfor skal produkterne på markedet være moderne og kunne dække en lang række uheldstyper. Vi tilbyder produkter til immobilisering som hals- og nakkekraver, splinter og skinner.

Hals- og nakkekraver

Vi har et godt udvalg af hals- og nakkekraver fra AMBU og Necloc, som giver den optimale støtte for halsen og nakken samtidig med at skåne halshvirvlerne. En nakkekrave er med til at bibeholde en neutral positionering og forlænge rygsøjlen, når en patient bliver flyttet efter et uheld og senere hen skal transportere sig selv. Alle vores halskraver er designet og formet til at passe den enkeltes hage og kan indstilles efter patienten. Vi tilbyder halskraver både til børn og voksne, så alle, der kommer ud for en ulykke, kan få behandling.

Splinter og skinner

Ulykker kan medføre mange forskellige slags skader, og her er det ligesom halskraver vigtigt at have splinter og skinner til rådighed, som kan give støtte. Vi tilbyder brands som NorthAid og QuickFix, som er blandt de bedste leverandører på markedet inden for immobilisering. NorthAids OneSplint leverer splinter, som understøtter skadede eller brækkede lemmer. Fra QuickFix kan du få en aluminiumsskinne, som ligeledes er egnet til støtte og immobilisering.  

Vi tilbyder førstehjælpsudstyr, hvis uheldet er ude

Vi hos Optisafe er hele tiden på udkig efter de bedste produkter til vores kunder, som både er til økonomisk fornuftige priser og bidrager til, at kunden føler sig tryg ved at anvende udstyret. Vores stærke samarbejdspartnere leverer gennemtestet og velkendt kvalitet inden for immobilisering, så du kan få det bedste på markedet hos os.

Udover produkter til immobilisering tilbyder vi hos Optisafe en lang række førstehjælpsprodukter, som er en nødvendighed at have, hvis uheldet er ude. Vi har naturligvis førstehjælpskasser, som alle burde have i hjemmet, i bilen og i virksomheden. Du kan også finde forbinding og håndhygiejne, som er vigtigt udstyr at have i orden ved uheld. Du kan altså være sikker på at finde alt det førstehjælpsudstyr, du skal bruge, hos os – lige meget om det er til dig som privatperson, til virksomheden eller til førstehjælpskurset!

Optisafe – din udbyder af førstehjælpsprodukter! 

Vi hos Optisafe tilbyder professionel rådgivning og vejledning til dig, hvis du bliver i tvivl om, hvilke produkter, du med fordel kan inkludere i dit hjem eller i virksomheden. Hvis du er udbyder af førstehjælpskurser kan vi ligeledes hjælpe dig med at finde alt det udstyr, der er nødvendigt til kurset. Vi vil med glæde hjælpe dig på vej. Husk at vi har hurtig levering og sender inden for 2 hverdage, så du ikke skal vente for længe på dine produkter. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte os. Dette kan du gøre via vores kontaktformular, du kan ringe til os på telefonnummeret +45 46 14 10 20 eller sende os en mail på info@optisafe.dk.