Luftvejshåndtering

Luftvejshåndtering

Luftvejshåndtering til private og erhverv 

Har du som fagmand med luftvejshåndtering at gøre i hverdagen? Så kan du helt sikkert have gavn af vores produkter. Hos Optisafe har vi alle de produkter til luftvejshåndtering, du har brug for til akutte situationer – i privaten såvel som i erhvervsøjemed. Alle vores produkter er i høj kvalitet, så du og dine arbejdskolleger kan arbejde med sikkert og nødvendigt udstyr hver eneste dag i lægebiler og/eller ambulancer.

Vi har både produkter til træningsbrug samt produkter til forbrug hos os, og mange af vores produkter er fra Ambu. Vi hos Optisafe forsøger hele tiden at følge de nyeste resultater på området inden for luftvejshåndtering og opnå ny viden, så vi kan finde nye brugbare produkter til dig.

Vi har iltmasker og genoplivningsballoner 

Her på siden kan du få masker med og uden tilstuds. Redningsmaskerne er designet til at kunne give et beskyttet kunstigt åndedræt til enhver patient og alle aldersgrupper. Med Ambus masker kan de først ankomne på ulykkesstedet foretage kunstigt åndedræt med det samme uden at skulle bekymre sig om smitsomme sygdomme, da masken har et ventilfilter til engangsbrug. 

Vi forhandler også tre forskellige slags genoplivningsballoner fra Ambu i forskellige prisklasser her på siden, så du kan navigere mellem dem efter behov. Fælles for vores genoplivningsballoner er ballonernes halvgennemsigtige farver, som gør det muligt at kontrollere patientens tilstand. Ballonerne fås i forskellige størrelser, så det er muligt at genoplive babyer og børn såvel som voksne.

Pumper, tubeholdere og LifeKey-nøgleringe 

Du kan også få pumper her hos Optisafe, så du kan fjerne store partikler af væske med deres store kapacitet. Pumperne er desuden hurtige, effektive og bærbare, så de passer perfekt ned i akuttasken. Vi har også LifeKey-nøgleringe, som er ansigtsmasker med envejsventiler, der gør det muligt for luften at strømme under kunstigt åndedræt, og som samtidig lukker for luft og væske fra patienten. Masken er pakket ned i en lille, blød pose med en ring, så den let kan sættes i en nøglering og altid er til rådighed for dig.

Se også vores Thomas-tubeholdere, der har været brancheførende de sidste 20 år. Tubeholderne er designet ergonomisk, så de sikrer en behagelig pasform for patienten og opfylder sundhedspersonalets behov. De er designet til at fastgøre en række avancerede luftvejsenheder, og så er de lette at anvende.

Optisafe har dit førstehjælpsudstyr

Hos Optisafe har vi alt det, du har brug for, når du arbejder i sundhedsvæsnet. Derfor har vi foruden produkter til luftvejshåndtering også førstehjælpsudstyr som akuttasker og produkter til immobilisering samt håndhygiejne. Så er du og dine kolleger helt dækket ind med førstehjælpsudstyr på arbejdspladsen.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål om, hvilken form for udstyr til luftvejshåndtering, du skal investere i, må du meget gerne kontakte os. Giv os et kald på tlf. +45 46 14 10 20 eller skriv til vores mail info@optisafe.dk. Husk at vi har kort leveringstid, så du kan få dit køb inden for 2 hverdage.