Sportspleje

Sportspleje

Sportspleje til alle sportsudøvere 

Gennem årene er sportspleje blevet mere og mere betydningsfuldt. Fokus på idræt og behandling af idrætsskader bliver kun mere kommerciel. Derfor anerkender vi hos Optisafe det øgede behov for at kunne behandle og efterbehandle sportsudøvere og de fysiske udfordringer, de ofte pådrager sig.

Hos Optisafe har vi et stort udvalg af sportspleje til dig. Vores sportspleje er af høj kvalitet og fra de førende brands på markedet inden for førstehjælpsudstyr, så du kan være sikker på at få den bedste kvalitet, når du køber sportspleje hos os.

Isposer

Hos Optisafe er isposer ikke bare isposer. Isposer skal, ligesom alt andet førstehjælpsudstyr, opfylde nogle lovmæssige krav, når der skal behandles imod hævelser. Isposer er et uundværligt førstehjælpsudstyr hos både amatører og professionelle sportsudøvere, og derfor har vi godkendte isposer til engangsbrug i både en lille og en stor størrelse.

Vores isposer fra NorthAid har en hurtig og effektiv nedkølingstid på 20 minutter, så du lynhurtigt kan få standset hævelser på det skadede sted. Isposernes kølende effekt aftager først efter 20 minutter, hvilket gør dem til en god støtte til effektiv førstehjælp ved behandling af ledskred og brug i henhold til RICE-princippet. Desuden er vores isposer miljøvenlige og kan smides ud som almindeligt affald efter brug.

Tape og underwrap 

Hos Optisafe kan du naturligvis også få K-tape, som kan give dig smertelindring, muskulær støtte og hjælpe med at kontrollere kropsdele, der er ramt af muskelhæmning. Tapen anvendes omkring der, du har smerte, så blod- og lymfecirkulationen kan blive bedre, og bevægelsen i led og muskler øges. Vi forhandler også regulær sportstape, som støtter, stabiliserer og giver komfort, hvis du har beskadiget fingre, led eller har pådraget dig forstuvninger. Sportstapen er let at rive over og nem placere det ønskede sted på kroppen – og så er det samtidig allergivenligt og åndbart for huden. Alt vores tape er fra mærket NorthAid.                                                 

Hvis du har særlig sensitiv hud eller ønsker et ekstra beskyttende lag, når du skal have tape på kroppen, har vi en ideel løsning til dig. Se vores udvalg af underwrap, som er et skummateriale, der forhindrer hudirritation, når huden bliver tapet. Underwrappen placeres som det første lag på huden, inden tapen kommer på. Vores underwrap er glat og blødt samt åndbart og allergivenligt.

Bandage

Med sportspleje følger selvfølgelig bandage, som er den ideelle løsning til udsatte anatomiske områder som f.eks. knæ, håndled og albuer. Vores bandage fra NorthAid er i et materiale med elastiske fibre, som giver din hud luftcirkulation og åndbarhed – og så er bandagen latexfri. Bandagen er god til sikring af forbindinger, IV’er og splints for ekstra kompression og støtte. Desuden er vores bandage selvklæbende, så du behøver ingen klip eller fastgøring. Nemt og enkelt!

Ingen udfordring er for stor eller for lille – vælg Optisafe!

Mangler du andet end sportspleje til din samling af førstehjælpsudstyr, så har du rig mulighed for at finde lige det, du leder efter hos Optisafe. Se vores store udvalg af førstehjælpskasser, førstehjælpsprodukter som f.eks. plastre og forbered din sportsklub eller din virksomhed, hvis skaden skulle ske. Vi har naturligvis også hjertestartere, som enhver virksomhed eller offentlig institution bør investere i, så vi alle kan være dækket ind i alvorlige situationer.

Hvis du skulle være i tvivl om, hvilken sportspleje eller førstehjælpsudstyr, du med fordel kan investere i til sportsklubben eller institutionen, så tilbyder vi hos Optisafe professionel rådgivning og vejledning. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig, så du kan føle dig tryg. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. +45 46 14 10 20 eller skrive til os på mailen [email protected], hvis du skulle have nogle spørgsmål. Husk at vi har kort leveringstid, så du kan få dine produkter inden for 2 hverdage.