AED hjertestarter

AED hjertestarter

Køb hjertestarter med god mavefornemmelse 

Hos Optisafe vil vi gerne gå forrest, når det gælder om at få hængt endnu flere AED hjertestartere op i det offentlige rum, da tilgængelige hjertestartere i nærmiljøet og lynhurtig førstehjælp kan betyde forskellen mellem liv og død for den tilskadekomne. Dette gælder i øvrigt også hos private boliger og virksomheder.

Vi ved om nogen, at pris og kvalitet hænger sammen, når det gælder AED hjertestartere. Vores tilgang er derfor at samarbejdet med vores leverandører ikke kan lade sig gøre, hvis vi ikke kan stå 100% inde for produkterne. Det handler om at redde liv og med en AED hjertestarter fra Primedic Heartsave får du de bedste chancer for succes og genoprettelse af tilskadekomnes livskvalitet. Hvis du så også investerer i et ordentligt hjertestarterskab, der sikrer optimal ydeevne hver gang, så har du en komplet løsning.

Vi anbefaler at du køber en hjertestarter fra Primedic, da de igennem flere års forskning ved, hvor vigtig tidsfaktoren er for den tilskadekomnes overlevelseschance. Her gælder det det om at få leveret et stød så hurtigt som muligt og samtidigt undgå at belaste hjertemuskulaturen unødigt, hvorfor den anerkendte producent har udviklet en unik og skånsom metode for afgivelse af stød til personer med hjertestop.

Hjertestarter tilbud fra Primedic Heartsave 

Optisafe forhandler et bredt udvalg af AED hjertestartere fra Primedic Heartsave, så du kan helt sikkert finde et godt hjertestarter tilbud og en model, der passer til netop de behov, som du forsøger at dække. Det kan være at du ønsker at din AED hjertestarter skal være fuldautomatisk eller udstyret med en monitor, der viser brugstid, EKG-kurve, hjertefrekvens og udførte defibrillationer. Fælles for vores hjertestartere er at de alle er udstyret med en tydelig stemmevejledning, der guider brugeren trygt gennem hele processen.  

Desuden kan du selv bestemme, hvad levetiden på batterierne skal være, hvorfor du kan vælge mellem hjertestartere, der kan køre med 6 års batterier eller 3 års batterier. En PAD er et flagskib, men kan kun køre med 3 års batteri. Vælger du derimod AED, så kan du køre levetid på 6 år.

Få professionel rådgivning om førstehjælp hos Optisafe 

Optisafe har gennem mange år specialiseret sig i at servicere, rådgive og levere kvalitet inden for førstehjælpsudstyr. Især med AED og defibrillator har vi været med fra begyndelsen. Derfor kan vi trygt anbefale Heartsave modellerne fra Primedic som den bedste allround løsning til vores kunder, så de er sikret en AED-hjertestarter, der virker, hvis der bliver brug for den.

Når du handler hos os, kan du altid være sikker på, at få den nødvendige information, så du ender med det helt rigtige AED hjertestarter. Gå på opdagelse blandt vores mange førstehjælpsprodukter, hvor du helt sikkert vil kunne finde det førstehjælpsudstyr, der passer til netop dit formål. Er du i tvivl om, hvilken hjertestarter du skal vælge, er du mere end velkommen til at ringe på telefon +45 4614 1020, så kan vi rådgive dig til at finde den løsning, der er allerbedst for dig.