Hjertestarterskab

Hjertestarterskab

Et hjertestarterskab sikrer optimal ydeevne

Hvad end det gælder det offentlige rum, private boliger eller virksomheder, bør du altid hænge din hjertestarter op med et hjertestarterskab. Ved at opbevare din hjertestarter i et hjertestarterskab sikrer du optimal ydeevne, let tilgængelighed og øget synlighed, hvilket er altafgørende i en nødsituation.

Hos Optisafe går vi meget op i den bedste kvalitet til den bedste pris. Derfor går vi heller ikke på kompromis med, hvordan en hjertestarter skal opbevares for bedst mulig funktionsduelighed samtidig med, at den skal være disponibel 24 timer i døgnet hele året rundt. Med anerkendte mærker som Aivia og Primedic dækker vi hele spektret af funktionsrobuste hjertestarterskabe, så du kan være forberedt, når det virkelig gælder.  

Hjertestarterskab til udendørs- og indendørsbrug

Vi forhandler hjertestarterskabe til udendørs- og indendørsbrug, men når du skal vælge en forsvarlig placering til din AED-løsning, så er det ikke helt ligegyldigt, om det er inde eller ude. Der stilles nemlig højere krav til opbevaringen, hvis den udsættes for frost, regn, blæst, sol eller andre miljømæssige forhold som f.eks., hvis den skal hænge indenfor i en svømmehal eller udenfor på en byggeplads.

En AED-defibrillator bliver bedst opbevaret på et tørt og afskygget sted med 18-20 grader celsius. Derfor er et hjertestarterskab en oplagt måde at beskytte hjertestarteren på, så den er funktionsdygtig, når nødsituationen opstår, og der skal ydes førstehjælp ved hjertestop.

Hvor skal en hjertestarter placeres?

En hjertestarter skal placeres udendørs, hvor den kan være tilgængelig 24/7/365. Dette er Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Desuden bør hjertestarteren heller ikke blive låst inde i et udendørsskab, da det kan forsinke adgangen til hjertestarteren og betyde forskellen imellem liv og død.

Derfor siger vi i Optisafe: Få nu den defibrillator ud at hænge! Et vægophængt hjertestarterskab med varme, ventilation og alarm er en enkel og overskuelig løsning til genoplivning og livreddende førstehjælp ved hjertestop - også efter lukketid.

Hvis du placerer hjertestarteren indendørs, kan det være en god idé at opsætte et udendørs hjertestarterskilt, så den let kan findes i nødstilfælde. Det handler i bund og grund om, hvilke spørgsmål du som kunde og bruger stiller dig selv. Hvor giver det mening at sætte hjertestarterskabet op? Er der brug for varme? Hvad med skabets isoleringsevne? Undgår vi direkte sollys? Med mange års erfaring inden for branchen kan vi være dig behjælpelig med alle dine tvivlsspørgsmål.

Vælg blandt funktionsdygtige hjertestarterskabe i flere prisklasser

Hjertestarterskabe kommer i mange forskellige former og prisudgaver. Med Optisafe på sidelinjen kan du være helt sikker på at få et produkt, der passer til dine behov. Uanset om det gælder offentlige rum, private hjem eller virksomheder, så får du et skarpt kvalitetsudvalg af hjertestarterskabe lige her.

Et hjertestarterskab beskytter mod alt fra støv, fugt og kondens til nedbør, kulde og varme. På den måde beskyttes elektronikken i hjertestarteren, så den forbliver funktionsdygtig. Hvad enten du mangler et indeskab eller et udeskab til hjertestarteren, er det vigtigt, at den altid er klar til brug med en driftssikkerhed i top.

Vi fører et bredt udvalg af hjertestarterskabe, herunder skabe i den karakteristiske grønne farve, som mange forbinder med førstehjælp, hvorfor dette kan være et meget fornuftigt valg. Ligeledes har vi skabe med lys, så de kan blive bemærket om aftenen og være synlige på lang afstand. De fleste hjertestartere er indbygget med ventilator og varme, der kan beskytte hjertestarteren mod miljømæssige påvirkninger, men de er ofte også udstyret med flere fordele såsom:

- Integreret skiltning

- Alarm

- Synlighed

- Let adgang

- Strømbesparende

- Batteriindikator

Den enkleste måde at være helt sikker på, om du vælger det rigtige hjertestarterskab eller øvrige førstehjælpsprodukter, er at tage dialogen med os. Som specialleverandør har vi været med helt fra begyndelsen og besidder en unik fagekspertise, som ikke ret mange andre kan prale af.