Hjertestartertilbehør og reservedele

Hjertestartertilbehør og reservedele

Alt til din hjertestarter 

Det er vigtigt at være godt dækket ind med hjertestartertilbehør samt reservedele hertil, hvis ulykken er ude, og det står mellem liv eller død. Derfor har vi hos Optisafe naturligvis alt det, du har brug for af tilbehør og reservedele til hjertestartere.

Dog har hver eneste hjertestarter på markedet sin egen løsning inden for elektroder og batterier, så der findes desværre ikke én samlet løsning for alle hjertestartere. Derfor er din eneste mulighed at få nye reservedele gennem leverandøren af netop din hjertestarter. Hos os forhandler vi hjertestartertilbehør og reservedele fra Primedic Heartsave, da vi kan stå inde for deres kvalitet, holdbarhed og ydeevne.

Udskift selv reservedelene i hjertestarteren

Måske tænker du, om det er forsvarligt selv at udskifte reservedele i hjertestarteren? Her må vi tilføje, at der ikke er noget farligt i at vedligeholde og opdatere sine produkter selv – så længe det sker på baggrund af rådgivning og viden fra erfarne på området. En hjertestarter er designet til at virke og kræver ikke en specialservice – medmindre den viser fejl. Derfor kan du og dine kolleger, medborgere eller bekendte sagtens selv stå for vedligehold og opsyn med jeres løsninger.

Batteriet i hjertestartere skal udskiftes løbende, så din AED er klar og forberedt på at blive revet ned ad væggen, hvor end den hænger. Her på siden finder du batterier og elektroder til hjertestartere, der skal gøre det så let som muligt for alle at håndtere.

Batterier og elektroder til hjertestartere 

Hvis det er batterier til hjertestartere, du er på udkig efter, så har vi flere forskellige varianter til dig her på siden. Her kan du vælge mellem batterier med 3 års levetid fra produktionsdatoen eller 6 års levetid. Batterierne er beregnet til Primedic Heartsave-modellen PAD. Vi har også et batteri med elektroder, som passer til Heartsave-modellen ONE, hvis du leder efter det. Det er bare op til dig at vælge, alt efter hvilken hjertestarter du har. 

Vi forhandler naturligvis også elektroder til hjertestartere separat hos os, og derfor kan du få elektroder i forskellige variationer. Vi har nemlig både elektroder, SavePads, der passer til Primedics hjertestartere PAD, AED og AED-M, hvor du også får engangsskraber til fjernelse af eventuel brystbehåring, engangshandsker og saks med i købet. Du kan også få disse elektroder med kabel hos os, som leveres med engangsskraber og engangshandsker. Se også vores træningselektroder, der kan bruges til kurser i førstehjælp, så kursisterne kan agere optimalt i alvorlige nødsituationer, når det virkelig gælder.

Optisafe tilbyder råd og vejledning 

Hvis du har brug for råd og vejledning til, hvilken form for hjertestartertilbehør og reservedele, du skal vælge, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os her hos Optisafe. Vi hjælper dig også gerne med at vurdere, hvad du ellers kan gøre for den optimale opbevaring, indpakning og vedligehold af din hjertestarter – så den er placeret bedst muligt. I fællesskab kan vi finde frem til en fornuftig løsning i forbindelse med placering af din AED.

Vi har været på markedet siden starten, hvor de offentlige apparater begyndte at vinde frem, så du kan være sikker på at få godt og kvalitetsrigt udstyr hos os. Se også vores førstehjælpsudstyr, hvis du vil være endnu bedre dækket ind i alvorlige situationer i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Kontakt os i dag – så hjælper vi dig med at finde de rigtige reservedele til dit livreddende udstyr. Dette kan du gøre ved at ringe til os på tlf. +45 46 14 10 20 eller ved at skrive til os på mail info@optisafe.dk. Vi har naturligvis kort leveringstid hos os, så du ikke skal undvære dine nødvendige reservedele i mere end 2 hverdage.