Hjertestarterskabe fra Aivia
Sortiment

Hjertestarterskabe fra Aivia

Førstehjælpsprodukter er vigtige i rigtig mange situationer. Samtidig er det også vigtigt, at man kan stole på, at førstehjælpsprodukterne er af højeste kvalitet. For hvis der er et område, hvor man ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed, så er det, når det kommer til førstehjælp. Hos Optisafe finder du hjertestarterskabe, som er et vigtigt supplement til hjertestartere, som alle skal kunne komme til.

Nedenfor kan du se vores udvalg af hjertestarterskabe, som inkluderer et hjertestarterskab til indendørs brug såvel som et hjertestarterskab til udendørs brug. Så dyk ned i udvalget, og find frem til, hvilket hjertestarterskab du står og mangler i din situation.

4.550,00 kr Ekskl. moms 5.687,50 kr Inkl. moms
1.690,00 kr Ekskl. moms 2.112,50 kr Inkl. moms

Hjertestarterskabe til både udendørs og indendørs

Der hænger mange hjertestartere indenfor såvel som udenfor. Og hvis du står og mangler et hjertestarterskab til udendørs, så er du kommet til det rette sted. Du kan nemlig købe et hjertestarterskab fra Aivia, som er beregnet til at hænge udenfor. Her er der tale om en Aivia 200, som selvfølgelig holder på varmen, så du trygt kan hænge det op udenfor. Det inkluderer også en alarm.

Hvis du derimod mangler et hjertestarterskab, som skal være indendørs, kan du heldigvis også finde det hos Optisafe. Vi tilbyder nemlig en Aivia 100, som man kan hænge op indenfor, og den kommer ligeledes med en alarm.

Vores forskellige hjertestarterskabe er selvfølgelig praktisk indrettet. De er nemlig rummelige og kvadratiske, og derfor passer de også sammen med langt de fleste slags hjertestartere.

Stort udvalg af førstehjælpsprodukter og simulationsudstyr

Hos Optisafe er det langtfra kun hjertestarterskabe, vi tilbyder dig. Vi har nemlig sørget for et bredt udvalg af førstehjælpsprodukter og simulationsudstyr. Så hvis der er andet, du står og mangler, kan du kigge nærmere på nogle af vores andre produkter. Se for eksempel vores varer, som Optisafe selv har produceret. Her finder du et bredt udvalg af førstehjælpsprodukter, som for eksempel en førstehjælpskuffert, en førstehjælpskasse og øjenskyl i form af sterilt saltvand.

Vi tilbyder også produkter fra mærket Primedic. Her finder du blandt andet hjertestartere, som du kan kombinere med et hjertestarterskab. Hvis du mangler desinfektion til overflader, kan du også købe det med hos os fra mærket Neuthox. Det er godkendt af Miljøstyrelsen, så du er sikker på, at det fungerer helt optimalt.

Få kyndig vejledning hos Optisafe

Hos Optisafe betyder det meget, at vi kan hjælpe dig til at træffe det bedst mulige valg, når det kommer til køb af vores produkter. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for vejledning. Så skal vi nok sørge for, at du får rådgivning af folk, som har masser af erfaring inden for området.

Du kan kontakte os på flere måder. Du kan vælge at ringe til vores telefonnummer på +45 46 14 10 20. Eller du kan skrive til os enten via vores e-mailadresse [email protected] eller gennem vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.