Ambu

Ambu

Ambu er din producent af førstehjælpsudstyr 

Der er ingen førstehjælpere, der kan lave en perfekt indblæsning eller brystkompression hver gang, de giver livreddende førstehjælp. Vi kan hele tiden forbedre og stabilisere vores performance ved gentagen træning og ved at øve de elementære førstehjælpsprincipper. Dette ved de hos den danske verdensomspændende virksomhed, Ambu, som udvikler og producerer medicinsk udstyr til redningstjenester og hospitaler.

Derfor har Ambu udviklet produkter, der med tidens teknologi giver brugere mulighed for at forbedre deres viden omkring hjerte-lunge-redning. Især Ambudukken er et velkendt produkt blandt førstehjælpsinstruktører. Du finder ikke et andet brand, der slår Ambu, når det gælder uddannelse i nødberedskaber som hjerte-lunge-redning i livreddende førstehjælp!

Køb din Ambudukke i flere størrelser – start med Ambu Man Sam 

Hos Optisafe kan du få en lang række Ambudukker i forskellige størrelser og til forskellige formål. Du kan få Ambudukker i tre forskellige størrelser, nemlig Ambu Baby, Ambu Junior og Ambu Man, så dine kursister kan få den nødvendige øvelse i genoplivning af både babyer, børn og voksne. Kom hurtigt i gang med vores stabile begynderdukker som Ambu Man Sam og Ambu Man Basic, der har en god holdbarhed og kan vedligeholdes med tilstrækkelig service og pleje. Se også vores Ambu Intubation Trainer, der kan træne alle moderne luftvejsteknikker samt vores CasPeR førstehjælpshund, der kan træne kursister i at redde kæledyr.

Du kan også få Ambudukker med mere digitale løsninger f.eks. vores Ambu Man Wireless, som ikke har brug for kabler og ledninger, og kan gengive præcis data for alt, der er foregået under øvelserne med dukken. Se også vores Ambu Man Advanced, der har en genoplivningssoftware, og som viser og kontrollerer EKG. Vi har selvfølgelig også Ambu Man Wireless batterimodul til dig, så din Ambu Man kan blive ved med at fungere. Vi hos Optisafe har desuden også en Ambu Man School-træningsdukke, der er velegnet til klasseundervisning og træning af alle procedurer inden for basal genoplivning.

Høj hygiejne for hver kursist 

Noget af det unikke ved Ambudukkerne er det unikke og store hygiejnefokus, der er til stede, når produkterne er i brug. Med Ambus unikke løsninger, ansigtsmasker og hovedposer til alle dukkestørrelserne, undgår du, at dine kursisters efterladenskaber som spyt, sved og andre kropsvæsker kommer på dukkerne. Hver kursist har sin egen maske og egen hovedpose, så når der skiftes kursist, fjernes der også mulige smittekilder i form af kropsvæsker. Ambudukker er altså lig med høj hygiejne og funktionalitet.

Du kan også få Lifekey nøgleringe fra Ambu, der giver dig ansigtsbeskyttelse med envejsventiler. Ventilerne gør det muligt for luften at strømme under kunstigt åndedræt – samtidig med at den lukker af for den luft, der kommer fra patienten. Høj hygiejne er nøgleordet hos Ambu!  

Få tilbehør fra Ambu som akuttasker, redningsmasker mv. 

Hos Optisafe har vi alt fra Ambu, du har brug for til dine førstehjælpskurser, og derfor har vi selvfølgelig også tilbehør, du ikke kan undvære. Vi har flere forskellige akuttasker samt pumper, der kun tager lidt plads og derfor nemt kan placeres i akuttasken. Du kan også finde redningsmasker samt genoplivningsballoner fra Ambu, som gør det muligt at give patienten ventilation i nødsituationer. Hvis du mangler en sugepumpe til nødhjælpssugning eller en halskrave til immobilisering, kan du også finde det hos os.

Hvis dit kursus tilbyder træning til indsættelse af kanyler og katetre, infusion af væsker, blodprøveudtagning osv., forhandler vi hos Optisafe ligeledes Ambus IV trænerarm, som kursisterne kan øve sig på. Husk at vi også har Ambus Ampullarium Extra, der kan holde styr på din virksomheds førstehjælps- og redningsudstyr.

Øvrige leverandører af førstehjælpsudstyr hos Optisafe

Foruden vores store sortiment af produkter fra Ambu har vi hos Optisafe en række andre leverandører, der tilbyder førstehjælpsprodukter og/eller trænings- og simulationsudstyr i høj kvalitet til både kurser og virksomheder. Vi har bl.a. anerkendte brands som Primedic, der producerer hjertestartere, og Ruth Lee, der producerer og udvikler redningsdukker til træning af redning fra f.eks. brande.

Vi hos Optisafe tilbyder dig professionel rådgivning og vejledning, hvis du skulle blive i tvivl om, hvilke Ambu-produkter eller hvilke af vores øvrige produkter, du har brug for til dit førstehjælpskursus eller din virksomhed. Vi vil med glæde hjælpe dig. Husk at vi har kort leveringstid – så du får dine produkter inden for 2 hverdage. Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores store sortiment af førstehjælpsprodukter, kan du kontakte os på tlf. +45 46 14 10 20 eller ved at sende os en mail via info@optisafe.dk.