Sortiment

Desinfektion klar til brug

Er du på udkig efter desinfektion, der både kan bruges på hænder og til diverse overflader? Så behøves du ikke lede længere. Hos Optisafe sælger vi NEUTHOX hånddesinfektion, der er anvendeligt til brug på både hænder og overflader derhjemme. Produktet er særligt skånsomt og er samtidig godkendt af Miljøstyrelsen. Du kan derfor være sikker på at få et kvalitetsprodukt, der er særligt effektivt. NEUTHOX rengør alle overflader med det samme, du påfører det og fjerner alle bakterier. Læs nærmere om produktet nedenfor og find et godt hånddesinfektion tilbud.

Price From: 76,00 kr Ekskl. moms 95,00 kr Inkl. moms
1 l 5 l

Bekæmp bakterier med NEUTHOX

Hvis du gerne vil forhindre, at forkølelse eller anden sygdom sniger sig med ind i dit hjem, kan det være en god idé at have fokus og styr på god hygiejne. God håndhygiejne og overfladedesinfektion er særdeles vigtigt, hvis du vil undgå bakterier og virus. Tænk blot på, hvor mange dørhåndtag og berørte overflader, vi berører i løbet af en dag. God hygiejne er derfor alfa og omega til at holde eventuel smitte nede og øge sandsynligheden for, at du ikke tager bakterier og virus med hjem.

Du kan derfor vælge at desinficere med mange rengøringsmidler, men ikke alle er lige sunde og gode mod hverken dig eller miljøet. Skrappe rengøringsmidler kan ligefrem være sundhedsskadelige, og det kan derfor være en god idé at tænke nøje over, hvad du rengør dine overflader med derhjemme. Søger du derfor efter et skånsomt alternativ til ren sprit eller lignende, bør du prøve NEUTHOX fra Optisafe.dk.

NEUTHOX hånddesinfektion kan både anvendes på hænderne, men du kan også bruge det til overflader i hjemmet. Produktet indeholder ingen sundhedsskadelige væsker og er meget mild mod hud og miljø. Godt til at holde virus og bakterier nede.

Mangler du førstehjælpsudstyr?

NEUTHOX desinfektionsmiddel er blot en lille del af vores sortiment på Optisafe.dk. Du finder blandt andet også alverdens førstehjælpsprodukter såsom beskyttelsesdragter, førstehjælpstasker, plastre og meget mere. Eller hjertestartere fra Primedic med stemmebaserede instruktioner og hjertestarterskabe fra Pyrescom, der både kan hænge inde og ude. Hos Optisafe.dk har vi et bredt udvalg af både førstehjælpsprodukter, produkter til undervisning og træning samt til brandsituationer. Vi forhandler derfor meget udstyr, der kan træne og klargøre dig og andre til at håndtere mange forskellige situationer. Du har derfor god mulighed, for at finde det du mangler indenfor førstehjælp og træning hos os.

Har du spørgsmål?

Hos Optisafe.dk vejleder vi gerne i valg af produkt og spørgsmål hertil. Uanset om du er interesseret i at høre mere om vores leverandører eller ønsker at finde det helt rette udstyr, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre via vores kontaktformular eller på tlf. +45 46 14 10 20. Du kan også skrive en mail til [email protected], så hjælper vi dig gerne videre og vender tilbage hurtigst muligt.