Northaid

Northaid

Northaid dækker dig ind med førstehjælpsudstyr 

Her på siden har vi samlet vores komplette udvalg af førstehjælpsprodukter og –udstyr fra Northaid. Alle produkterne fra anerkendte Northaid er blandt den absolut højeste kvalitet, du finder på markedet, så du med ro i maven kan tage aktion, hvis skaden er sket. Northaid er din leverandør af førstehjælpsudstyr til både store og små skader, hvad end de sker på arbejdspladsen, i hjemmet eller et tredje sted.

Uanset om du har brug for en ispose til at køle den forstuvede fod, en førstehjælpskasse beregnet til babyer eller sportstape, så finder du det her på siden. Gå endelig ikke på kompromis, når det gælder din sikkerhed eller forebyggelsen af den – køb førstehjælpsprodukter fra Northaid i dag og vær forberedt. 

Køb plastre, bandage, elastikbind, sportstape m.m. fra Northaid her 

Find alt du har brug for, til når der skal lappes og støttes her på siden. Vi har nemlig et stort udvalg af plastre, bandager, elastikbind, kompresforbindinger, produkter til immobilisering samt sportstape fra Northaid, så du kan få den nødvendige behandling. Vi har forskellige slags plastre, og derfor kan du både få limfrie plastre, tekstilplastre, blistersæt, vabelplastre samt klassiske plastre og plaster mix. Se også vores plasterdispenser, som nemt og enkelt skærer dit plaster i en passende størrelse.

Kig nærmere på vores sportstape, K-tape og latexfri bandage, hvis du ønsker støtte og stabilitet ved beskadigede fingre, knæ eller andre steder på kroppen. Både sportstapen og bandagen er meget åndbare og formet anatomisk, så det føles behageligt at have på huden. K-tapen har desuden terapeutiske fordele, der giver dig smertelindring og forbedrer blod- og lymfecirkulationen. Hvis du ønsker det helt ideelle produkt til støtte og immobilisering, skal du kigge nærmere på vores OneSplint, som fås i to størrelser.

Find det nødvendige udstyr som pincetter, antichok-tæpper m.m. 

Her på siden kan du også finde nødvendige Northaid-remedier til førstehjælp som en vinkelsaks til at klippe plastre og bandage samt en pincet og en tægetang, så der kan handles hurtigt og præcist ved skader. Vi forhandler også isposer i både en lille og stor størrelse, som køler, når der er sket forstuvninger eller brud. 

Vi har også antichok-tæpper, som er vigtige at have i situationer, hvor en patient har brug for øjeblikkelig varme og isolering for ikke at gå i chok. Se også vores trekantede tørklæder, der kan bruges som armslynger, hvis en tilskadekommen hurtigt skal have et brud eller sår forbundet. Hos Optisafe bliver du dækket ind med førstehjælpsprodukter fra Northaid til forskellige typer skader, så du kan være godt forberedt i alle situationer. 

Førstehjælpskasser fra Northaid til forskellige behov 

Vi forhandler en bred vifte af forskellige førstehjælpskasser her på siden, så du kan finde den, der passer lige til dit behov. Vi har en førstehjælpskasse, der indeholder alt, du har brug for, hvis du har en baby i hjemmet. Derved kan du få lidt mere ro i maven, hvis der skulle opstå sygdom eller andet. Vi har også førstehjælpskasser, som er beregnet til sport, roadtrips, en der indeholder alt det nødvendige både til hjemmet og udenfor hjemmet, og endelig har vi et minisæt samt en lille førstehjælpskasse, der passer lige ned i lommen.

Du kan altså få en førstehjælpskasse fra Northaid til enhver situation hos Optisafe, som dækker dig ind ved både små og store skader. Førstehjælpskasserne er skræddersyet efter de bestemte, førnævnte formål, så du kan med fordel investere i lige den, der passer til din livsstil.

Din leverandør af førstehjælpsudstyr

Udover Northaid forhandler vi hos Optisafe også førstehjælpsprodukter og -udstyr fra andre leverandører, som Plum, Primedic, Ambu samt vores eget brand Optisafe. Derfor kan du være sikker på, at du er dækket godt ind, hvis du mangler det nødvendige udstyr til virksomheden eller hjemmet. Vi sørger for, du ikke skal mangle noget førstehjælpsudstyr eller nogle førstehjælpsprodukter, når du kigger forbi hos Optisafe.

Giv os et kald på tlf. +45 46 14 10 20 eller skriv til vores mail info@optisafe.dk, hvis du er i tvivl om, hvilke produkter eller hvilket udstyr, der vil være det helt rigtige for dig at investere i. Førstehjælpsprodukter og -udstyr kan være svært at finde rundt i, men vi hos Optisafe vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Husk at vi har hurtig leveringstid, så du ikke skal vente mere end 2 hverdage på dit førstehjælpskøb.