Akuttasker
Sortiment

Akuttasker

Akuttasker

De er alle vegne. Akuttasker. En taske af fornuftig størrelse og kvalitet, der skal assistere redningspersonale med udstyr til brug ved akutte uheld med tilskadekomne af en hver art. Oppakningen af en akuttaske kan være så individuel som overhovedet mulig, da en nødredder har forskellige præferencer til, hvilket udstyr, hun behøver for at være forberedt på alle ulykkesscenarier.

OptiSafe leverer indpakning og indhold efter dine ønsker. Det er akuttasker fra AMBU, der har et overskueligt program af transportudstyr til redningspersonale. Tre forskellige taskestørrelser og et ampullarium, alt sammen fremstillet i materialet complan, der er holdbart og meget nemt at rengøre.

Den høje synlighed fra reflekser og den genkendelige røde farve gør tasken ideel til redning, hvor der er trafik og andre mulige risici, der kan gøre redningsarbejdet svært for selv en meget garvet professionel brandmand eller nødbehandler.

Vi har stor erfaring med opbygning af tasker - især når det gælder specialløsninger til en bestemt arbejdsfunktion inden for redning. Der er plads til ilt og forbindinger samt diverse redskaber og mindre opbevaringstasker til eksempelvis medicin og ampuller.

Tager du hvilken som helst ulykke, så er det førstehjælpen på stedet, der gør forskellen og køber den tid, der skal til for videre behandling kan finde sted på et sygehus i nærheden. Hvis du ikke har det rigtige udstyr med dig som redder, så besværliggør og i værste fald umuliggør du effektiv førstehjælp til en tilskadekommen.

Din opfindsomhed bliver i hvert fald sat på en svær prøve, hvis du ikke er forberedt på alle nødsituationer. Akuttasker er beregnet til at være den tavse ledsager og assistent, når du står med en ulykke i hænderne. Den gør uden tvivl dit arbejde en lille smule lettere.

I OptiSafe sørger vi for, at du kan behandle så effektivt som muligt. Dine arbejdsopgaver forsvinder aldrig og dine kompetencer forbliver vigtige og uundværlige.

990,00 kr Ekskl. moms 1.237,50 kr Inkl. moms
2.900,00 kr Ekskl. moms 3.625,00 kr Inkl. moms
1.990,00 kr Ekskl. moms 2.487,50 kr Inkl. moms
1.990,00 kr Ekskl. moms 2.487,50 kr Inkl. moms