Immobilisering
Sortiment

Immobilisering

Immobilisering

Halskrave, nakkekrave eller skinne til brud. Immobilisering er en så vigtig del af et akutberedskab i dag, at produkterne på området skal være moderne og stadigvæk kunne dække så mange uheldstyper som overhovedet muligt.

Med produkter fra AMBU og Necloc er vi dækket godt ind på området for halskraver og nakkekraver.

Når det gælder splints og andre typer af skinner, er vi hele tiden på udkig efter det bedst rentable for vores kunder. Så de både for et økonomisk fornuftigt produkt og samtidigt føler sig trygge, når de skal anvende udstyret.

Der sker hver dag ulykker, hvor der er behov for at fiksere og immobilisere led og kropsdele.

Færdselsuheld er gode eksempler på ulykker med høj hastighed involveret. Disse skaber ofte skader ved hjælp af højenergi, hvor ellers stærke dele af kroppen som rygled og nakke kan blive voldsomt skadet.

For ikke at gøre skaden værre er det derfor ofte nødvendigt med immobilisering.

Tilskadekomne kan derved spændes fast til et spine board for at fiksere en eventuelt skadet rygsøjle. Den skadede person kan blive iført en halskrave for at skåne halshvirvler for yderligere skader og bevægelser.

Hellere én gang for meget...

Immobilisering er en forholdsregel såvel som en behandling. Det er mange gange svært at bedømme, hvilke skader, der præcist er tale om. En fiksering af skader og problemer er derfor at foretrække frem for at gøre noget som helst værre for den tilskadekomne.

Se på vores webshop, der blandt andet indeholder OneSplint, Necloc, AMBU Perfit Ace, Spineboard, basket stretcher med dertilhørende tilbehør. Vi har stærke samarbejdspartnere, der levere gennemtestet og velkendt kvalitet inden for immobilisering. De har gjort området til en fin balance mellem funktionalitet og komfort alle skader til trods. Og inden for sportspleje er der et voksende marked på grund af det stadigt voksende krav til hurtig behandling af pludseligt opståede skader.

134,00 kr Ekskl. moms 167,50 kr Inkl. moms
99,00 kr Ekskl. moms 123,75 kr Inkl. moms
19,00 kr Ekskl. moms 23,75 kr Inkl. moms
45,00 kr Ekskl. moms 56,25 kr Inkl. moms
230,00 kr Ekskl. moms 287,50 kr Inkl. moms
Extra Small Small Medium Large Obese
275,00 kr Ekskl. moms 343,75 kr Inkl. moms
0-2 years 2-6 years 6-12 years