Luftvejshåndtering
Sortiment

Luftvejshåndtering

Luftvejshåndtering

Har du som fagmand med luftvejshåndtering at gøre i hverdagen? Så kan du muligvis have gavn af vores produkter. Vi forsøger at forsyne dig og dine arbejdskolleger med den bedste kvalitet.

Akut luftvejshåndtering med evt. iltmaske og lignende, når frie luftveje ikke er muligt på normal vis. Hos OptiSafe opererer vi både med produkter til træningsbrug samt produkter til forbrug. Ventilationsposer af højeste kvalitet fra AMBU, der slår sig mere og mere på engangsprodukter til brug og smid væk koncepter. En idé, der giver mening, hvis du skal holde alle ting rene og sterile. Det samme med tungeholdere masker til kunstigt åndedræt så som Rescue Mask fra AMBU eller venturimasken.

Vi forsøger hele tiden at følge de nyeste resultater på området og ny viden er en god kilde til at finde nye brugbare produkter.

Nødbehandlere og paramedicinere kan med fordel benytte sig at vores produkter til luftvejshåndtering, da den del er i brug hver eneste dag i landets mange lægebiler og ambulancer.

Men også bare til træning kan du bruge vores løsninger sammen med nogle af vores simulationsmodeller, der er designet til at omhandle luftvejshåndtering. Eksempelvis AMBU Airway Management eller den exceptionelle Ambu Airway Man.

I dag er intet umuligt for den, der blot tør stille spørgsmålet i forbindelse med en træningssituation, der måske savner lidt realisme.

Flere og flere undervisere ved, hvor de kan henvende sig, hvis de har brug for en seriøs sparringspartner, der kan komme med ideer til undervisningen i form af viden om andre undervisningstyper og standarder. Du bør ifølge os i OptiSafe som minimum forbliver nysgerrig i dit virke som redder og/eller underviser. Uden nysgerrigheden udvikler du ikke dig selv og din funktion på arbejde.

I værste fald kan det resultere i dødsfald men frafald på en eventuel elevside, der har brug for inspirerende læring.

45,00 kr Ekskl. moms 56,25 kr Inkl. moms
45,00 kr Ekskl. moms 56,25 kr Inkl. moms
1.940,00 kr Ekskl. moms 2.425,00 kr Inkl. moms
35,00 kr Ekskl. moms 43,75 kr Inkl. moms
800,00 kr Ekskl. moms 1.000,00 kr Inkl. moms
21,50 kr Ekskl. moms 26,88 kr Inkl. moms
Price From: 320,00 kr Ekskl. moms 400,00 kr Inkl. moms
Adult Child Infant
Price From: 1.065,00 kr Ekskl. moms 1.331,25 kr Inkl. moms
Adult Infant
Price From: 1.250,00 kr Ekskl. moms 1.562,50 kr Inkl. moms
Adult Baby