Sportspleje
Sortiment

Sportspleje

Sportspleje

Sportspleje er gennem årene blevet en mere og mere betydningsfuld branche. Fokus på idræt og behandling af idrætsskader bliver kun større og mere kommerciel. I OptiSafe anerkender vi behovet for at kunne behandle og efterbehandle sportsudøvere og deres fysiske udfordringer.

Vi vælger blot at gøre på OptiSafe måden, der indebærer den rigtige støtte gennem de rigtige og korrekt mærkede produkter.

For os er isposer ikke bare isposer. De skal opfylde nogle lovmæssige krav. Det samme gælder sportstape og elastikbind, hvor mærkning skal være i top.

Især isposer er en vigtig engangsvare hos både amatører og professionelle sportsudøvere. Derfor har OptiSafe nogle godkendte, enkle og økonomiske løsninger inden for den velkendte behandlingsmetode imod hævelser. To forskellige størrelser isposer uden alt for meget pjat.

Og med hensyn til støtte, så er vores sportstape, kinesiologi tape og elastikbind af bedste kvalitet. Det behøver ikke være kompliceret. Vores varer er alt andet end det.

Hvad enten det handler om kulde- eller varmebehandling, så finder vi løsningen. Dertil kommer vores tilbud inden for oppakning af lægetasker til idrætsforeninger professionelle hold. Vi har mange års erfaring med sportsgrene, hvor skader forekommer ofte.

På OptiSafe.dk kan du vælge inden for flere forskellige produktkategorier.

Idealbind - støttebind - elastikbind

Kinesiologi tape

Sportstape

Isposer - ice gel

Varmecreme - olier

Lægetasker - sportstasker

Den umiddelbart letteste vej til et Sportspleje program indeholdende alle de nødvendige ting til lige netop din sportsgren eller din idrætsforening.

Vores udvalg vokser hver eneste måned med nye produkter og anvendelsesmuligheder. Desuden udvider vi vores hjemmeside med information og gode råd til situationer, der kræver førstehjælp i form af sportspleje med diverse produkter og teknikker.

Ingen udfordring er for stor eller lille for os i OptiSafe. Vi tror på dig og vi vinder sammen med dig.

Ring eller skriv til os i dag, så hjælper vi.

8,00 kr Ekskl. moms 10,00 kr Inkl. moms
5,50 kr Ekskl. moms 6,88 kr Inkl. moms
50,00 kr Ekskl. moms 62,50 kr Inkl. moms
49,00 kr Ekskl. moms 61,25 kr Inkl. moms
17,00 kr Ekskl. moms 21,25 kr Inkl. moms
20,00 kr Ekskl. moms 25,00 kr Inkl. moms