På lager
Kun %1 tilbage

Helicopter Loading Bag

Fra 25.201,25  DKK 20.161,00  DKK

Til at transportere brandbekæmpelsesudstyr med helikopter og/eller søtransport eller til hændelser offshore - en kompakt og let håndterbar taske.

Bemærk at den mindre taske på et af billederne ikke er inkluderet, men kan tilkøbes.

Varenummer
HELI_
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Helicopter Loading Bag

NATO STOCK NUMBER: 8465-991-561-438 (STANDARD)

NATO STOCK NUMBER: 8465-99-861-0809 (SMALL)

 

Materiale
- 10mm Plastozote skum sandwich
- P200 indre foring
- PC350 base
- Kraftigt glasfiberbakke
- 8mm kraftig lynlås
- 48mm kraftig brudstyrke / 26 KN *
- DMM - Stål karabiner

 

Dimensioner - standard
- Længde- 915 mm
- Bredde - 635 mm
- Højde- 635 mm
- SWL - 100Kg - LOLAR Certifikat tilgængeligt efter anmodning

 

Dimensioner - small
- Længde - 650 mm
- Bredde - 450 mm
- Højde - 500 mm
- SWL - 60Kg - LOLAR Certifikat tilgængeligt efter anmodning

DMM Stål Karabiner er fastgjort til stroppebåndene 550 mm over toppen af ​​tasken. Karabiner fastgjort til en 3 m x 50 mm strop.

 

Konstruktion
Bunden af ​​helikopterbelastningstasken er konstrueret i to dele, en indre og ydre. Den ydre base (nederste bakke) er konstrueret med store radierhjørner for at undgå skader på helikoptergulve med skarpe vinklede skinner. Størrelsen er 635 mm x 915 nominel 8 gauge fremstillet af Carbon Kevlar. Den indre del af basen er konstrueret af 6 mm lag, der måler 610 mm x 870 mm. Baserne er fastgjort gennem bunden af ​​tasken og gennem stropperne med stålbolte med Nylock møtrikker.

 

Bærehåndtag
Seks forstærkede bærehåndtag er fastgjort omkring den nederste halvdel af tasken for at hjælpe med manuel overførsel af udstyr.

Én 48 mm x 3 m båndstrop til fastgørelse eller trækformål er fastgjort i den ene ende med læderbeslag og kan opbevares i en lynlåslomme, når den ikke er i brug.

To 48 mm kraftige stropper, der strækker sig 550 mm over toppen af ​​tasken eksklusive karabiner til anvendelse i helikopteroverførsel af udstyr. Hver strop har dobbelt tykkelse for ekstra styrke og fortsætter under tasken, hvor de er boltet igennem fra basen for ekstra sikkerhed.

Mellem hver strop er der blevet forstærket for at minimere spin af tasken under transport. Hver rem har en DMM Stål Karabin.

 

DMM Stål karabiner

Materiale Standard Finish Styrke Størrelse Åbning Vægt
Carbon Stål Zinc Plated 45KN 126x74mm 23mm 280g

Karabinens brede åbning og fremragende slidstyrke gør den især velegnet til at klipse på stålsikkerhedslinjer eller fastgørelsespunkter. Det kan også bruges i enhver situation, hvor der kræves en stor intern styrke; som med alle karabiner er det dog kun egnet til belastning i to retninger langs ryggen.

Låsesikker - Den tredobbelte virkning af den innovative låssikre mekanisme reducerer chancen for utilsigtet åbning markant og er et vigtigt skridt fremad med at forbedre sikkerheden ved automatisk låsning af karabiner.

Karabinerne er DMM stål karabiner (guld) og de har en super styrke, der generelt accepteres overalt i verden som værende den stærkeste og mest slidbestandige tilgængelige. Alle "Gold Standard" karabiner har usædvanlig høj styrke på grund af deres produktion af legeret stål af højeste kvalitet og omhyggelige "gennem" varmebehandling. Disse funktioner gør dem ideelt egnede til applikationer, hvor høj styrke (langt over det minimum, der er fastsat i internationale standarder) er af største vigtighed.

 

Gummibånd
200 mm gummibånd i bunden af ​​tasken, der er fremstillet af sort PC350.

 

Sømme
Alle sømme er dobbelt syet.

 

Etiketlommer
To A4-klare etiketlommer er indbygget i tasken for nem indsætning og fjernelse af A4-etiketter i størrelse.

 

Farve
Den overordnede farve på tasken er High Visibility Orange, gummibånd og stropperne er sort.

 

Skrift
Afgøres af kunden. Det relevante symbol på manuel håndtering er knyttet på et meget synligt afsnit i tasken.

Specifikationer
BrandOther