På lager

Hjerne 2 dele

1.017,50  DKK 814,00  DKK

Kontrastfarver bruges til at indikere forskellige anatomiske strukturer i den menneskelige hjerne, hvilket gør denne model af høj kvalitet perfekt til at foretage anatomiundersøgelser af den menneskelige hjerne.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1000222
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Hjerne 2 dele

Kontrastfarver bruges til at indikere forskellige anatomiske strukturer i den menneskelige hjerne, hvilket gør denne model af høj kvalitet perfekt til at foretage anatomiundersøgelser af den menneskelige hjerne. Lavet af stærk vinyl, i naturlig størrelse og anatomisk korrekt. Den menneskelige hjerne leveres med aftagelig base for nem visning i et klasselokale eller et lægekontor.

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.1000222
Brand3B Scientific