På lager

Hjerne 8 dele

2.082,50  DKK 1.666,00  DKK

Denne hjerne er et fantastisk uddannelsesværktøj til at undervise og lære om det menneskelige nervesystem og hjernens anatomi.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1000225
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Hjerne 8 dele

En meget detaljeret model af den menneskelige hjerne, som er medialt opdelt. Begge halvdele af denne hjerne kan adskilles i:
- Frontal med parietal lobes
- Temporal med occipital lobes
- Halvdelen af hjernestammen
- Halvdelen af lillehjernen

Denne hjerne er et fantastisk uddannelsesværktøj til at undervise og lære om det menneskelige nervesystem og hjernens anatomi. Den detaljerede hjerne leveres på en aftagelig base for nem visning i klasseværelset.

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.1000225
Brand3B Scientific