På lager

Hjertestarter HeartSave Træner

5.750,00  DKK 4.600,00  DKK

Træner til at øve førstehjælp med hjertestarter. Primedics træner ligner og lyder som den virkelige ting, så du som førstehjælpsinstruktør sikrer en effektivt og virkelighedstro undervisning hver eneste gang. Hjertestarter Træner Primedic Heartsave kan indstilles via fjernbetjeningen til forskellige scenarier som gør træningen mere alsidig.

Desuden er den udstyret med børneknap, der kan tage højde for mindre personer og børn, der måske ikke kræver alt for voldsomme stød.

Vil du ikke gerne kunne give dine kursister det bedste udgangspunkt for livreddende førstehjælp, hvis de pludselig en dag står i en situation, hvor det er nødvendigt at kunne bruge en AED – hjertestarter så hurtigt og effektivt som muligt?

Træneren skal fungere som en realistisk simulation af den virkelige AED. Adskillige undersøgelser viser, at jo større ægthed af træningssituationen desto bedre læring for eleverne.

Med Primedic brandet, leverer tyske Metrax nødberedskab med et af de mest pålidelige og innovative produktlinjer overhovedet. Primedic leverer hjertestartere (AED) fra HeartS­a­ve se­rien til førstehjælpere.

Varenummer
97293
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Hjertestarter HeartSave Træner

Uden videre kan helt almindelige mennesker effektivt være med til at redde liv. Hjertestatere bliver tilgængelige flere og flere steder landet over. Både indendørs i virksomheder og institutioner, men i stigende grad også offentligt udendørs 24/7. Alligevel er flere mennesker stadigvæk bange for at gøre noget forkert, hvis de skulle komme i en situation, hvor de hiver en AED ud af et skab. Det skal der selvfølgelig rettes op på med en hjertestarter træner fra Primedic. Optisafe tror på, at vejen frem er uddannelse og træning. Træn derfor førstehjælp ved hjertestop på den helt rigtige måde. Med praktiske færdigheder inden for hjerte-lunge-redning med altid fulgt op af en hjertestarter træner. For kun med en hjertestarter kan du som førstehjælper genstarte hjertet på en tilskadekommen, der har fået hjertestop.

Med træneren gennemgår kursister al den nødvendige træning med en AED, så alle myter bliver aflivet og hjertestarter-førstehjælp bliver den mest naturlige og afslappede indøvede manøvre ved hele seancen, når der ydes livreddende førstehjælp.

Træneren fra Primedic fås i flere modeller, men ligner den skarpe defibrillator til forveksling. Tre dele – Display, Batteri og Elektroder/klistermærker i dette tilfælde. Ved hjælp af en fjernbetjening har du som instruktør fuld kontrol over de scenarier, du vil føre dine kursister igennem.

Men en træner som denne bør ikke kun være for instruktører. Den bør også kunne bruges af brugerne til selvstændig træning i en virksomhed eller en institution. Det handler om træning. Derfor er det utroligt essentielt, at brugere og underviste vedligeholder deres kendskab til og træning i brug af en AED Hjertestarter. Med denne viden og sågar en voksende viden blandt almindelige mennesker kan vi i fællesskab være med til at øge fokus på førstehjælp ved hjertestop og dermed redde endnu flere mennesker fra at dø af hjertestop. Det ser vi i Optisafe som den allervigtigste opgave, når vi snakker om livreddende førstehjælp uanset sted og tidspunkt.

 

Specifikationer
BrandOther