AED hjertestarter
Sortiment

AED hjertestarter

AED hjertestarter

Vi kan kun være med til at få hængt endnu flere AED hjertestarter op i det offentlige rum, da lynhurtig tilgængelig i nærmiljøet nær den tilskadekomne betyder alt for overlevelseschancen.

Køb hjertestarter med en god mavefornemmelse.

Vi ved om nogen, at hjertestarter pris og kvalitet hænger sammen, når det gælder AED hjertestarter. Vores tilgang til samarbejdet med vores kunder kan ikke lade sig gøre, hvis vi ikke står 100 % inde for vores produkt. Det handler om at redde liv og det gør vi med de bedste chancer for succes og genoprettelse af tilskadekomnes livskvalitet med en model fra Primedic Heartsave. Hvis du tilmed krydrer købet med et ordentligt hjertestarterskab, så er din løsning komplet.

Hos Primedic ved man, hvor vigtig tidsfaktoren er, så det gælder om at få leveret et stød så hurtigt som muligt og samtidigt undgå at belaste hjertemuskulaturen unødigt. Derfor har tyskerne med adskillige års forskning noget frem til en unik metode inden for afgivelse af stød til en person med hjertestop. En metode, der er så skånsom som overhovedet mulig for

Her kan du finde et udvalg af AED hjertestarter fra Primedic, der sporer dig ind på det behov, du skal forsøge at dække. Det kan være AED hjertestarter skal være fuldautomatisk, så løser vi selvfølgelig det. Hvis Heartsave skal være til en endnu mere fornuftig pris, så er der også en model, der opfylder dette. Desuden kan du vælge, hvad levetiden på batterierne skal være, så der også er en hjertestarter, der kan køre med 6 års batteri eller 3 års batteri. En PAD er et flagskib, men kan kun køre med 3 års batteri. Vælger du derimod AED, så kan du køre levetid på 6 år.

Optisafe har gennem mange år specialiseret sig i at servicere, rådgive og levere kvalitet inden for førstehjælpsudstyr. Især med AED og defibrillator har vi været med fra begyndelsen.

Ring endelig til os og vi kan rådgive dig til at finde den løsning, der er allerbedst for dig.

16.950,00 kr Ekskl. moms 21.187,50 kr Inkl. moms
15.550,00 kr Ekskl. moms 19.437,50 kr Inkl. moms
14.700,00 kr Ekskl. moms 18.375,00 kr Inkl. moms
12.500,00 kr Ekskl. moms 15.625,00 kr Inkl. moms
9.950,00 kr Ekskl. moms 12.437,50 kr Inkl. moms