Sortiment

Hjertestarterskab

Hjertestarterskab

Vi i Optisafe går meget op i den bedste kvalitet til den bedste pris. Derfor går vi heller ikke på kompromis med, hvordan en hjertestarter skal opbevares samtidigt med, at den også skal være så tilgængelig som overhovedet muligt. Det er nemlig ingen selvfølge, at vi kan komme til alle hjertestartere hele tiden og så igen. Langt størstedelen af AED løsninger sidder nemlig stadig steder, hvor de ikke er tilgængelige 24/7/365.

Derfor siger vi i Optisafe: Få nu den defibrillator ud at hænge. Et vægophængt hjertestarterskab med varme og alarm er er enkel og overskuelig løsning, der lige pludselig lægger en masse ekstra til et i forvejen godt produkt til genoplivning og livreddende førstehjælp ved hjertestop. Hjertestarterskabe kommer i mange forskellige former og prisudgaver. Med Optisafe på sidelinjen er du og kollegerne sikre på det produkt, der passer til jeres behov.

Med mærker som Aivia og Castellan samt Primedic, så dækker vi hele spektret fra prisfornuftig til den lille ekstra ting til køber. Det handler i bund og grund om, hvilke spørgsmål du som kunde og bruger stiller dig selv. Hvor giver det mening at sætte hjertestarterskabet op? Er der brug for varme? Hvad med skabets isoleringsevne? Undgår vi direkte sollys?

Den enkleste måde at være helt sikker på, er at tage dialogen med os, fordi vi har været med på markedet for hjertestartere og skabe siden begyndelsen. Vi ved mere end nogen andre leverandører, hvordan du og andre kunder skal forholde sig til fakta.

I Danmark er vi så heldige at have et klima, der kræver, at ejeren af en hjertestarter passer på kulde, sol, regn og blæst. En AED defibrillator har det som sagt bedst med 18-20 grader celsius et tørt og afskygget sted. Der kommer hjertestarterskabe ind i billedet. De holder deres indhold beskyttet, så de kan yde optimalt, når nødsituationen opstår og der skal ydes førstehjælp ved hjertestop.

Se et skarpt kvalitetsudvalg af hjertestarterskabe lige her.

1.780,00 kr Ekskl. moms 2.225,00 kr Inkl. moms
1.690,00 kr Ekskl. moms 2.112,50 kr Inkl. moms
4.550,00 kr Ekskl. moms 5.687,50 kr Inkl. moms
995,00 kr Ekskl. moms 1.243,75 kr Inkl. moms
3.990,00 kr Ekskl. moms 4.987,50 kr Inkl. moms