Hjertestartertilbehør og reservedele
Sortiment

Hjertestartertilbehør og reservedele

Hjertestartertilbehør og reservedele

Hvis du står og har brug for et konkret råd om køb af hjertestartertilbehør og reservedele – udstyr, så kontakt os hos Optisafe, for ud over vores eget markedsførte mærke inden for AED, så kan vi også hjælpe med vejledning i, hvad du ellers kan gøre for dit eget mærke med hensyn til opbevaring indpakning vedligehold og lignende. Vi ved meget om det danske marked, når snakken falder på defibrillatorer. Derfor kan vi i fællesskab med vores kunde altid finde frem til en fornuftig løsning i forbindelse med placering af en AED.

Hver eneste hjertestarter på markedet har sin egen løsning inden for elektroder og batterier, så der findes ingen éns standard til alle. Øv. Derfor er din eneste mulighed at få nye reservedele gennem leverandøren af netop din hjertestarter. Hos os betyder det Primedic Heartsave produkter, hvor vi står inde for kvalitet, holdbarhed og ydeevne.

Dit hjertestarter batteri skal også løbende udskiftes, så din AED er klar og forberedt på at blive revet ned af væggen, hvor den hænger.

På denne side finder du batterier, skabe til opbevaring ude og inde, elektroder og skilte, der skal gøre det så let for eventuelle brugere som overhovedet muligt. Vi har været på markedet for AED’er siden starten, hvor det offentlige apparater begyndte at vinde frem. Så vi ved også, hvordan vi adskiller kvalitet fra resten.

Der er ikke noget farligt i selv at vedligeholde og opdatere sine produkter, så længe det sker på baggrund af rådgivning og viden fra de rette kanaler. En hjertestarter er designet til at virke og kræver ikke specialservice medmindre den viser fejl. Derfor kan du og dine kolleger eller medborgere selv stå for vedligehold og opsyn med jeres løsninger.

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde de rigtige reservedele til dit livreddende udstyr.

1.890,00 kr Ekskl. moms 2.362,50 kr Inkl. moms
1.805,00 kr Ekskl. moms 2.256,25 kr Inkl. moms
499,00 kr Ekskl. moms 623,75 kr Inkl. moms
525,00 kr Ekskl. moms 656,25 kr Inkl. moms
2.609,00 kr Ekskl. moms 3.261,25 kr Inkl. moms
35,50 kr Ekskl. moms 44,38 kr Inkl. moms