På lager

Interaktiv Ulykke Træner

385.865,00  DKK 308.692,00  DKK

- "Scenarie kabine" til førstehjælp i tilfælde af ulykker
- Et forskelligt scenarie til alle elever
- Leveres med projektor, lys og lydeffekter
- Betjenes via iPad eller smartphone

Varenummer
010-012-001
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Interaktiv Ulykke Træner

FireWare Interactive Incident Trainer (F.I.I.T.)

Giv dig selv en meget unik oplevelse! I en "senarie kabine" kan deltagerne se en ulykke .... de bliver så udfordret til at reagere mest hensigtsmæssigt. I kabinen skabes et realistisk træningsmiljø ved hjælp af projektion, animation, lyd og lyseffekter. Instruktøren kan bruge en iPad eller smartphone til at vælge og påvirke scenariet. På denne måde har hver deltager sin egen udfordring!

Ved at trykke på en knap bliver offeret ramt af en bil, eller hans fingre sidder fast i en rundsav. Vil du have en ambulance til at komme efter at du har rapporteret hændelsen? Dette gøres også nemt med iPad. Belysningen og lydeffekterne tilpasses automatisk til scenariet. Instruktøren har ingen grund til at bekymre sig om dette.

Hver deltager går igennem et arsenal af spændende faser: Fra ulykke til handling for til sidst at overdrage til ambulancen. På grund af det store antal forskellige scenarier får hver deltager sin egen træningserfaring. Du kan vælge at arbejde med et LOTUS-offer eller en dukke. Karakteren i animationerne er genkendelig som den anvendte dukke.

De andre deltagere kan se handlingerne i kabinen fra venteværelset ved hjælp af et valgfrit videosystem. Sådan kan de give hinanden feedback. Den næste deltager der går ind vil opleve et helt nyt scenarie!

Træningsmiljøerne kan nemt blive ændret på mindre end et sekund. Når installationen er forbundet til internettet, vil nye miljøer og scenarier blive gjort tilgængelige så hurtigt som muligt. Og databasen med scenarier vokser hvert år!

Funktionaliteterne stiger også. Udviklingen af ​​Interaktiv Ulykke Træner er ikke stillestående.

Eksisterende brugere er inkluderet i de nye funktionaliteter, så snart de bliver tilgængelige.

Sættet leveres komplet med 3 projektorer, projektionsskærme, understøtningsstruktur, lyd og lysinstallation, styring og montering. Hvert sæt i installationen er forskelligt.

Kontakt os for et tilbud tilpasset dine behov eller for et showroom besøg for at se Interaktiv Ulykke Træner live!

 

Specifikationer
Leverandør varenr.010-012-001
BrandFireWare