På lager

IV træner hånd og arm

6.733,75  DKK 5.387,00  DKK

Den mobile IV træningsarm og -hånd er en virkelighedstro, detaljerig og letvægts træningsanordning. Produktet er et engangsprodukt, der bortskaffes efter nogle hundreder indstikninger.

Varenummer
1013746
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

IV træner hånd og arm

De to af hinanden uafhængige træningsmoduler leveres i en plastkuffert, der kan bruges som træningsstation. IV træner hånd og arm træningsudstyret indeholder alt hvad man skal bruge til indsætte kanyler eller drop i de perifere vener. Armen og hånden er lavet af et blødt materiale og har livagtige vener, der kan ses og føles på hudoverfladen. Venerne er tilgængelige ved albuebøjningen, langs underarmen og på håndryggen.

Der kan desuden rulles med venen under indstikning gennem vinylhud og -vene. Der er et realistisk tilbageløb, ved korrekt indstik i venen.

Ved normal brug er det muligt med hundredvis af indstikninger. Produktet er udviklet som et engangsprodukt, hvilket betyder at hud og vener kan ikke udskiftes, men at produktet bortskaffes når det pågældende antal anvendelser er udført.

Der medfølger I.V. poser, en pakke blodpulver med ske, standholder, to fastgørelsesklemmer, to sprøjter, en nål, butterfly-infusionssæt samt plastkuffert.

Specifikationer
Leverandør varenr.1013746
BrandAivia