IV træner hånd og arm
Sortiment

IV træner hånd og arm

IV træner hånd og arm

Den mobile IV træningsarm og -hånd er en virkelighedstro, detaljerig og letvægts træningsanordning. Produktet er et engangsprodukt, der bortskaffes efter nogle hundreder indstikninger.

På lager

1013746
4.950,00 kr Ekskl. moms 6.187,50 kr Inkl. moms
Detaljer

IV træner hånd og arm

De to af hinanden uafhængige træningsmoduler leveres i en plastkuffert, der kan bruges som træningsstation. IV træner hånd og arm træningsudstyret indeholder alt hvad man skal bruge til indsætte kanyler eller drop i de perifere vener. Armen og hånden er lavet af et blødt materiale og har livagtige vener, der kan ses og føles på hudoverfladen. Venerne er tilgængelige ved albuebøjningen, langs underarmen og på håndryggen.

Der kan desuden rulles med venen under indstikning gennem vinylhud og -vene. Der er et realistisk tilbageløb, ved korrekt indstik i venen.

Ved normal brug er det muligt med hundredvis af indstikninger. Produktet er udviklet som et engangsprodukt, hvilket betyder at hud og vener kan ikke udskiftes, men at produktet bortskaffes når det pågældende antal anvendelser er udført.

Der medfølger I.V. poser, en pakke blodpulver med ske, standholder, to fastgørelsesklemmer, to sprøjter, en nål, butterfly-infusionssæt samt plastkuffert.

Flere oplysninger
Vægt (kilo)0.0000
Producent3B Scientific
Manufacturer sku1013746