Kun %1 tilbage

Juno

Kontakt for pris - ring tlf. 46141020 eller udfyld formularen
Indtast gerne varenummer som du ser på produktsiden

Forberedelse af sygeplejersker til sikker klinisk praksis

Varenummer
JUN
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Sygeplejeprogrammer udfordres med at forberede nye sygeplejersker til nutidens hospitalsmiljø og sygere patienter, selvom adgangen til kliniske timer er blevet mindre. Simulation kan hjælpe med at udfylde hullet ved at levere ensartet træning og hjælpe eleverne med at udvikle kritiske tænkningskompetencer. Vi introducerer CAE Juno, CAE Healthcares kliniske færdighedsdukke og det nyeste tilbud til sygeplejeprogrammer. Juno er en moderne dukke, der er designet til at imødekomme uddannelseskrav til kliniske sygeplejefærdigheder, fra opgavetræning til avancerede patientplejescenarier. '

Fuldt forberedt

10 forudkonfigurerede simulerede kliniske oplevelser (SCE'er) udviklet af kliniske eksperter, der er klar til at fungere, fra validering af færdigheder til forværring af kronisk hjertesvigt. Yderligere syv moduler er tilgængelige for at give ensartet læring og muliggøre let integration af simulation i dine sygeplejeplaner. Utseendet, følelsen og driften af ​​en moderne dukke til en mere fordybende læringsoplevelse. Basemodellen kan opdateres med tabletbaseret software og en Live Box, der huser elektronik til programmerbare vokal-, hjerte-, lunge-, tarm- og Korotkoff-lyde.

Konverterer fuldt ud til en mand med brysthud, kønsorganer og parykpakker inkluderet, hvilket sparer omkostninger og plads. Let, fuldt trådløs og tetherless med uafbrudt simulation, mens du transporterer.

Drevet af CAE Maestro

CAE Maestro er en brugervenlig softwaregrænseflade, der kan betjenes med det samme eller med forprogrammerede simulerede kliniske oplevelser (SCE'er). Maestro er intuitiv, tabletbaseret og giver facilitatorer mulighed for at manøvrere vitale tegn og patienttilstande inden for få sekunder. Maestro er også designet til nem oprettelse af brugerudviklede simulerede kliniske oplevelser og scenarier.

  Base Live Complete
Manikin Ja Ja Ja
IV Arm Ja Ja Ja
ePack
(NIBP Arm + Electronics)
Kontakt for information Ja Ja
Tablet Kontakt for information Kontakt for information Ja
Tilbehør tilgængeligt Ja Ja Ja
Specifikationer
Leverandør varenr.JUN
BrandCAE Healthcare