På lager

Kæmpe Øre 4 dele

1.131,25  DKK 905,00  DKK

Øre i forstørret udgave til troværdig undervisning og læring.

4 dele.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1000250
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Kæmpe Øre 4 dele

Denne højkvalitetsmodel af det menneskelige øre repræsenterer ydre, mellem- og indre øre. Den detaljerede menneskeøremodel har aftagelig trommehinde med hammer, ambolt og stigbøjle samt 2-dels labyrint med cochlea og auditiv/balance nerve. Øret står på en base for nem visning i et klasselokale eller på et lægekontor. Denne øremodel er en fantastisk måde at undervise og studere menneskets øre anatomi!

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.1000250
Brand3B Scientific