Klassisk Kranie
Sortiment

Klassisk Kranie

Klassisk Kranie

Dette 3 dels kvalitets kranie replika er det bedste valg til basale anatomiske medicinske studier af kraniet.


- Høj kvalitet originale hjerneskal, håndlavet fra hård, brudsikker plast.
- Meget nøjagtig gengivelse af sprækker, huller, processer, suturer mv.
- Kan adskilles i kalot, bunden af kraniet og underkæbe.
- Underkæbe er monteret på en fjeder for nemt demonstrere naturlig bevægelse.
- Som mulighed kan en 5 dels hjerne købes separat og passer ind i kraniet.
- Hver tand er individuelt støbt for at skabe et realistisk tandsæt.
- Denne kvalitets kranium model er en fantastisk tilføjelse til ethvert studie af det menneskelige skelet


Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy

På lager

1020159
495,00 kr Ekskl. moms 618,75 kr Inkl. moms
Detaljer

Klassisk Kranie

Alle anatomiske modeller er inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy

NYT og eksklusivt med originale 3B Scientific®-anatomi-modeller. 
  
Dine fordele med alle 3B Smart Anatomy-modeller:

- Gratis forlængelse af garantien fra 3 til 5 år
- Gratis adgang til 3B Smart Anatomy-kurser i den prisvindende Complete Anatomy
- Inkluderer 11 3B Smart Anatomy-kurser med 23 lektioner og 117 forskellige visninger af interaktive virtuelle modeller. Indeholder også 39 quizzer

For at låse disse fordele op skal du blot scanne etiketten og registrere din 3B Smart Anatomy-model online. Alle 3B Smart Anatomy-funktioner er helt gratis for dig. Se mere i videoen nedenunder:

 

Klassisk Kranie

Virkelighedstro modelstørrelse til troværdig undervisning af især lægestuderende og sygeplejerskestuderende, så der kommer det ekstra lag til en undervisning, der bare skal være spot-on hver eneste gang.

3B Scientific leverer varen inden for anatomiske modeller. Det klassiske kranie er jo ingen undtagelse og passer godt ind i enhver undervisning omhandlende menneskets øverste etage. For den optimale anatomiske forståelse er det nødvendigt at kunne gå helt tæt på et menneskes kranie. Inden for social og sundhedssektoren er der konstant behov for videreuddannelse og træning inden for kraniets opbygning og sammensætning.

Med en realistisk model fra vores altid voksende udvalg af undervisningsudstyr og træningsprodukter kommer du som underviser og instruktør lige det skridt længere, når du står over for en krævende flok kursister. Forståelsen af menneskets anatomi hjælpes bare bedre på vej af realistisk undervisningsmateriale. Med andre ord, så er der ikke plads og tid til dårlige efterligninger.

Dette kranie er det bedste klassiske tredelte kranie på markedet. Alle detaljer inklusive suturer, nerve- og karkanaler i kraniebunden er vist tydeligt. Kraniet er det bedste på markedet og anvendes på lægeuddannelserne i Danmark og mange andre lande af samme grund. Kranietop og underkæbe kan afmonteres, og underkæben kan bevæge sig naturligt.

Længde 17,5 cm
Bredde: 14,1 cm
Størrelse: 51,2 cm
Vægt: 800 gram

Du kan altid forhøre dig hos os i Optisafe, hvis du har spørgsmål eller ønsker til andre kranier, der måske har andre features end det klassiske her. En ting er sikker. En virkelighedstro anatomisk model er en uundværlig i læringsprocessen hos læger under uddannelse, men også bare i en fortsat generel forståelse af mennesket hoved og opbygning af knogle- og kraniestruktur.

Prisen på et klassisk kranie som dette eksemplar gør kraniet til et selvskrevet og indlysende valg til hylden blandt de andre anatomiske modeller som skeletter, rygsøjler, kæber, torsoer og lignende. 

Flere oplysninger
Vægt (kilo)0.6000
Producent3B Scientific
Manufacturer sku1020159
GTIN4053083024636