På lager

Klassisk Unisex Torso 16 dele

4.955,00  DKK 3.964,00  DKK

Alle organer i denne menneske torso er håndmalede for at sikre det er et højkvalitets produkt.

Dette anatomiske uddannelses værktøj gør læringen af organers placering let. Meget populær blandt studerende!

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1000188
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Klassisk Unisex Torso 16 dele

Dette 16 dels anatomisk korrekte menneske torso er et kvalitets produkt. Håndmalet for at skabe realistiske detaljer og lavet i højkvalitets plastik. Udviklet i tyskland, uanset om du studerer menneskelig anatomi eller om du er en doktor der skal forklare noget til en patient er denne torso et værdifuldt værktøj.

Denne klassiske torso er meget populær blandt studerende. Den viser menneskekroppen i skarpe detaljer og har følgende udtagelige dele.

- Hoved i tre dele
- 2 lunger med brystben og ribbensvedhæng
- Hjerte i 2 dele
- Mave
- Lever med blære
- Fordøjelseskanal i 4 dele
- Forreste halvdel af nyre
- Forreste halvdel af urinblære

Alle organer i denne menneske torso er håndmalede for at sikre det er et højkvalitets produkt. Dette anatomiske uddannelses værktøj gør læringen af organers placering let.

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.M-1000188
Brand3B Scientific
EAN4053083001668