Kundeservice

Vi er din specialleverandør inden for førstehjælpsprodukter trænings- og simulationsudstyr

 

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og service, når vi behandler din ordre. Med flere årtiers erfaring og forretningsudvikling bag os, har vi indset, at Danmark forbliver et førende land inden for sundhedsvidenskab og livredning ved hjælp af gentagende træning og indlæring af velkendte rutiner og øvelser. Alt sammen ting, der er muligt med hjælp fra Optisafe.

 

Med de mest moderne Ambu produkter og Ambudukker til træning i førstehjælp samt hjertestartere, der lever op til de skarpeste krav på et stort marked, giver vi dig en unik mulighed for at komme bedst fra land med dit behov. Desuden er Optisafe leverandør af Ruth Lee træningsdukker. Disse kan bruges til alle slags redningsscenarier og øvelser.

Med introduktion af varer fra hollandske FireWare søger Optisafe nu at nå hele vejen rundt, når det gælder træning inden for brand og redning. Unikke set ups og banebrydende nye ideer kendetegner FireWare’s tilgang til markedet. Den opfattelse deler vi i Optisafe.

Vi leverer alt fra små slukningstrænere og røgmaskiner til store færdige træningsprojekter, der kræver tæt samarbejde mellem os, FireWare og dig som kunde.

3B Scientific og Operative Experience giver et indblik i en helt ny verden af simulation og træning. Fremtiden handler om læring gennem praktiske hands-on øvelser. Det behov dækker vores to leverandører til fulde. Fra enkel til svært avanceret grad.

Realismen når nye højder med træning inden for gynækologiske og obstetriske indgreb. Men også katastrofemedicin udført under ildkamp er blot nogle af de utallige løsninger, der i dag findes inden for avanceret træning.

Vi har selvfølgelig også stadigvæk godt fat i vores oprindelige forretningsområde førstehjælpsudstyr til forbruger, hvor har dygtiggjort os i at levere lidt ekstra sammen med en moderne førstehjælpskasse med et tidssvarende look og funktionelt design. Vores produkter er altid korrekt mærkede og lever op til lovgivningen på sundhedsområdet.

Brug os som sparringspartner, når uddannelser skal forfines og videreudvikles. Vi ved, at det i sidste ende handler om menneskeliv.