På lager

Kvindeligt Bækken Pelvis 6 dele

5.278,75  DKK 4.223,00  DKK

Denne model i naturlig størrelse af et kvindelig bækken repræsenterer detaljeret information om topografi af knogler, ledbånd, kar, nerver, bækkenbundsmuskler og kvindelige kønsorganer.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1000288
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Kvindeligt Bækken Pelvis 6 dele

Denne model i naturlig størrelse af et kvindelig bækken repræsenterer detaljeret information om topografi af knogler, ledbånd, kar, nerver, bækkenbundsmuskler og kvindelige kønsorganer. Det præsenterer hele bækkenbunden med delvis aftagelig midterafsnit med udvendig anal-sfinkter, ekstern urethral-sfinkter, dyb og overfladisk tværgående perineale og bulbospongiosus.

Endetarmen, livmoderen med æggeledere, æggestokke og vagina er også aftagelige og kan adskilles i begge halvdele ved mellemstore sektioner. Den højre bækkenhalvdel viser opdelingen og topografisk anatomi af den almindelige iliac-arterie, den ydre og den indre arterie og også af den fælles iliac-vene og den ydre iliac-vene. Højre sakral plexus, højre iskiasnerv og højre pudendalnerv er også vist.

Knogler og ledbånd præsenteret: To hofteben, pubisk symfyse, sacrum og coccyx, den femte lændehvirvel med intervertebral skive. Et mellemstore snit gennem den femte lændehvirvel, sacrum og coccyx gør det muligt at adskille begge halvdele af bækkenet, hvilket afslører en del af cauda equina i rygsøjlen. Den venstre halvdel af den femte lændehvirvelkrop er aftagelig. Den højre halvdel af modellen viser følgende bækkenbånd: inguinal ligament, sacrotuberous ligament, sacrospinous ligament, anterior sacroiliac ligament, iliolumbar ligament, anterior longitudinal ligament, interosseous sacroiliac ligament, posterior sacroiliac ligament og obturator.

Denne model er fantastisk til detaljeret undersøgelse af den kvindelige køns- og bækkenanatomi.

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.1000288
Brand3B Scientific