På lager

Kvindeligt Bækken Pelvis 6 dele

5.197,50 DKK 4.158,00 DKK

Denne model i naturlig størrelse af et kvindelig bækken repræsenterer detaljeret information om topografi af knogler, ledbånd, kar, nerver, bækkenbundsmuskler og kvindelige kønsorganer.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy

Varenummer
1000288
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Kvindeligt Bækken Pelvis 6 dele

Alle anatomiske modeller er inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy

NYT og eksklusivt med originale 3B Scientific®-anatomi-modeller. 
  
Dine fordele med alle 3B Smart Anatomy-modeller:

- Gratis forlængelse af garantien fra 3 til 5 år
- Gratis adgang til 3B Smart Anatomy-kurser i den prisvindende Complete Anatomy
- Inkluderer 11 3B Smart Anatomy-kurser med 23 lektioner og 117 forskellige visninger af interaktive virtuelle modeller. Indeholder også 39 quizzer

For at låse disse fordele op skal du blot scanne etiketten og registrere din 3B Smart Anatomy-model online. Alle 3B Smart Anatomy-funktioner er helt gratis for dig. Se mere i videoen nedenunder:

 

Kvindeligt Bækken Pelvis 6 dele

Denne model i naturlig størrelse af et kvindelig bækken repræsenterer detaljeret information om topografi af knogler, ledbånd, kar, nerver, bækkenbundsmuskler og kvindelige kønsorganer. Det præsenterer hele bækkenbunden med delvis aftagelig midterafsnit med udvendig anal-sfinkter, ekstern urethral-sfinkter, dyb og overfladisk tværgående perineale og bulbospongiosus.

Endetarmen, livmoderen med æggeledere, æggestokke og vagina er også aftagelige og kan adskilles i begge halvdele ved mellemstore sektioner. Den højre bækkenhalvdel viser opdelingen og topografisk anatomi af den almindelige iliac-arterie, den ydre og den indre arterie og også af den fælles iliac-vene og den ydre iliac-vene. Højre sakral plexus, højre iskiasnerv og højre pudendalnerv er også vist.

Knogler og ledbånd præsenteret: To hofteben, pubisk symfyse, sacrum og coccyx, den femte lændehvirvel med intervertebral skive. Et mellemstore snit gennem den femte lændehvirvel, sacrum og coccyx gør det muligt at adskille begge halvdele af bækkenet, hvilket afslører en del af cauda equina i rygsøjlen. Den venstre halvdel af den femte lændehvirvelkrop er aftagelig. Den højre halvdel af modellen viser følgende bækkenbånd: inguinal ligament, sacrotuberous ligament, sacrospinous ligament, anterior sacroiliac ligament, iliolumbar ligament, anterior longitudinal ligament, interosseous sacroiliac ligament, posterior sacroiliac ligament og obturator.

Denne model er fantastisk til detaljeret undersøgelse af den kvindelige køns- og bækkenanatomi.

Specifikationer
Manufacturer sku1000288
Price4.158,00 DKK