På lager

Kvindeligt Bækken Tværsnit

1.788,75  DKK 1.431,00  DKK

Dette kvindelige bækken er i median afsnit. Anatomimodellen viser halvdelen af de kvindelige kønsorganer med blære og aftagelig rektum.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1000281
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Kvindeligt Bækken Tværsnit

Dette kvindelige bækken er i median afsnit. Anatomimodellen viser halvdelen af de kvindelige kønsorganer med blære og aftagelig rektum. Det kvindelige bækken leveres på en base og giver mulighed for at blive monteret på væggen, så den er let at vise i klasseværelset eller på lægekontoret. Modellen er af høj kvalitet og viser det kvindelige bækken med anatomisk detaljer.

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.1000281
Brand3B Scientific