Kun %1 tilbage

LearningSpace

Kontakt for pris - ring tlf. 46141020 eller udfyld formularen
Indtast gerne varenummer som du ser på produktsiden

Forenklet simuleringsstyring til klinisk uddannelse

Varenummer
learningspace
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Løft din træningsoplevelse med CAE LearningSpace, der tilbyder end-to-end-simuleringsstyring til personlige og eksterne træningsprogrammer.

Efterhånden som dit uddannelsesprogram udvikler sig, giver CAE LearningSpace skalerbarhed inden for en platform, der kan vokse fra et simuleringscenter til et værelse til et sammenkoblet, multiple center eller virtuel træning med fuld audiovisuel, planlægningsstyring og vurderingsfunktioner. Udforsk CAE LearningSpace i dag for problemfri simuleringsundervisning og centeradministration.

Web-baseret
Optag, kommenter og vurder i ethvert rum, på enhver enhed og hvor som helst uden behov for separate brugerlicenser. Fjern nedetid med ekstern systemovervågning, fejlfinding, regelmæssig sikkerhedskopiering og softwareopdateringer.

Sikker
Med den nyeste webteknologi hjælper LearningSpace dig med at beskytte privatlivets fred og data. Sørg for beskyttelse af din institution med central godkendelse for alle brugere, adgangskode-login og kryptering af alle registrerede data og optagelse.

Centerledelse
Et væld af centerledelsesløsninger som lagerstyring gør det lettere for dig at fokusere på at levere uddannelse af høj kvalitet.

Skalerbar
Med en skalerbar platform til sundhedsuddannelse og universelle hardwarekonfigurationer vokser CAE LearningSpace med dit center uden at kræve erstatningsudstyr. Du skal blot tilføje værelser, funktioner og endda tilknyttede simuleringscentre, når dit program vokser.

Klassens bedste kundeservice
Vores kundeserviceteam tilbyder pålidelig og kyndig support med hurtig fejlfinding og opløsning for reduceret nedetid.

Nøglefærdig projektledelse
Fra den første konsultation gennem systemdesign, implementering og træning vil du arbejde med et dedikeret team, der hjælper dig med at nå dine uddannelsesmæssige mål, budget og tidslinje. Uanset om dit mål er at øge passraterne, bevise ROI for dit simuleringscenter eller sikre maksimal effektivitet med begrænset personale, er vi det bedste team til at tilbyde en brugerdefineret platform til simuleringsstyring.

Specifikationer
BrandCAE Healthcare