LifeKey Nøglering
Sortiment

LifeKey Nøglering

LifeKey Nøglering

Ambu LifeKey er en halvgennemsigtig ansigtsbeskyttelse med envejsventil. Ventilerne gør det muligt for luften at strømme under kunstigt åndedræt og samtidigt lukker den for den luft og væske, der kommer fra patienten.


Ambu LifeKey kan leveres med Ambu mærke eller med eget logo. Der kan printes et privat logo på et areal på 14 x 39 mm. Eget logo kræver en minimumsbestilling på 250 stk.


Ekstra rabat ved køb af over 250 stk. Kontakt os for mere info.

På lager

24820610
21,50 kr Ekskl. moms 26,88 kr Inkl. moms

* Obligatoriske felter

Detaljer

LifeKey Nøglering

Ambu LifeKey er en halvgennemsigtig ansigtsbeskyttelse med envejsventil. Ventilerne gør det muligt for luften at strømme under kunstigt åndedræt og samtidigt lukker den for den luft og væske, der kommer fra patienten. På denne måde kan redderen visuelt holde øje med patientens ansigts- og læbefarve gennem den gennemsigtige ansigtsbeskyttelse og samtidigt undgå kontakt med patientens spyt, opkast og/eller blod.

Ansigtsmaskens design muliggør brug på både børn og voksne.

Ansigtsmasken har to integrerede elastiske ørebånd, der passer over patientens ører for at holde masken på plads under genoplivning. Standard genoplivningsteknikkerne kan altså udføres uden risiko for, at ansigtsbeskyttelsen glider af patienten.

Ambu LifeKey er pakket i en lille blød pose med en ring, så den let kan sættes i en nøglering. På denne måde er Ambu LifeKey altid til rådighed.

 

Specifikationer

Dimensioner: 50 x 50 x 15 mm
Vægt: 10 g
Materiale: ansigtsmaske – Polyethylen, blød pose – nylon

 

Et spørgsmål om hygiejne

Hygiejne er et buzz-ord i vores hverdag. Vi vasker hænder, afspritter osv. Vi har i det hele taget altid fokus på hygiejne, når vi bevæger os i det offentlige rum. Hvorfor skal det være anderledes med hensyn til livreddende førstehjælp og kunstigt åndedræt? Med en lille og kompakt følgesvend som din Ambu LifeKey, er du altid sikret top hygiejne ved eventuelle indblæsninger i en given nødsituation. Den diskrete ansigtsmaske til brug ved kunstigt åndedræt som en del af hjerte-lunge-redning er en simpel men stadig effektiv løsning fra Ambu. Et plastark udstyret med en envejsventil, der kun lader luft kommer én vej i en livreddende situation.

LifeKey fås i forskellige farver og kan sågar påføres et bestemt logo, ved bestilling af et minimumsantal. Dermed bliver den til et nyttigt stykke merchandise og reklame for hvem, der måtte lyste at fremme viden om kunstigt åndedræt, førstehjælp og selvfølgelig den nødvendige medfølgende gode hygiejne.

Nu er der ingen undskyldning for ikke at hjælpe en tilskadekommen, der er bevidstløs uden vejrtrækning. Denne nøglering bør være at finde i ethvert bundt nøgler.

Mange førstehjælpskasser og førstehjælps kits har en engangsmaske til kunstigt åndedræt i dag, men sådan en ting er du bare nødt til at være tæt på hele tiden. For det er altid, når vi mindst venter det, at vi står og kan få brug for sådan et stykke førstehjælpsudstyr.

I Optisafe stræber vi efter at være bedst på alt udstyr inden for førstehjælpsprodukter og træningsprodukter. LifeKey kan bruges til begge dele. Som en reel førstehjælpsudrustning til alle enhver. Men også til træning i hjerte-lunge-redning på en Ambudukke. Det er næsten kun fantasien, der er med til at sætte en stopper for det væld af muligheder, du har med et tilsyneladende simpelt stykke plastik. Ring til os, så hjælper vi med den rigtige løsning til dit behov.

Flere oplysninger