Kun %1 tilbage

Lucina

Kontakt for pris - ring tlf. 46141020 eller udfyld formularen
Indtast gerne varenummer som du ser på produktsiden

En bedre fødselssimulator, der er mere end blot exceptionel

Varenummer
MFS
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

CAE Lucina er den eneste trådløse fødselssimulator med valideret, integreret maternel-føtal fysiologi og udskiftelige statiske livmoderhalser, der træner i alle fødselsstadier og det sjældne nødscenarie. Lucina bringer en imponerende blanding af funktioner på markedet, herunder en mere realistisk og kontrollerbar fødselsproces, bedre artikulation til arbejdskraft og fødselsmanøvrer og forudsagte APGAR-score baseret på den integrerede moder-føtale fysiologi. Fra normal fødsel og setfødsel til dystoki og eklampsi, gør Lucina det hele. Med 10 forudkonfigurerede simulerede kliniske oplevelser (SCE'er) tillader Lucina instruktører at øge kapaciteten og håndtere flere krav uden besvær.

CAE LucinaAR

Løft nyfødt træning med CAE LucinaAR, den første augmented reality-løsning, der hjælper eleverne med virkelig at visualisere fødsel og fremskynder nyfødt træning. Drevet af Microsoft HoloLens 2 kan CAE LucinaAR bruges som en enkeltstående applikation med en holografisk dukke eller kan integreres med CAE Lucina-dukken for at muliggøre kontinuerlig læring.

  • Fremskynde læring og fastholdelse med en komplet forståelse af fysiologi i fødsels- og postpartumscenarier
  • Forbedre fastholdelse af færdigheder med selv-tempo og gentagelig læring
  • Spar dyrebar fakultetstid med selvstyret læring
  • Lever træning med minimale pladsbehov

TO Voksne kvindelige patienter. EN patientsimulator.

Lucina er en hybrid løsning til både obstetrisk patientledelsestræning og ikke-gravid kvindelig patientplejeundervisning. Stik det simulerede foster ind i leveringsmaven, og Lucina er klar til OB-runder

Skønhed møder funktionalitet

Realistiske, håndgribelige livmodersammentrækninger, en pålidelig fødselsmekanisme, der understøtter automatisk nedstigning, og kroning og rotation af fosteret giver ægte læringsoplevelser

Avanceret programmering til livsreddende færdighedsuddannelse

Avancerede HLR-målinger måler konsistensen af kompressioner og ventilationer samt koronar og cerebral perfusion. Håndplacering, brystrekyl og venstre lateral hældning registreres og logges af Müse-operativsystemet.

Imponerende bibliotek af scenarier

10 forudkonfigurerede simulerede kliniske oplevelser (SCE'er), der er klar til at operere, fra normal vaginal fødsel til presserende og interventionelle fødselsmanøvrer (inklusive Leopolds manøvre, Zavanelli manøvre, Trendelenburg position, skulder dystoki, vertex og breech levering)

Specifikationer
Leverandør varenr.MFS
BrandCAE Healthcare