På lager

Mandligt Bækken Tværsnit

1.788,75  DKK 1.431,00  DKK

Denne mandlige bækken anatomimodel er vist i medianafsnit (tværsnit).

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1000282
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Mandligt Bækken Tværsnit

Denne mandlige bækken anatomimodel er vist i medianafsnit (tværsnit). Den ene halvdel af de mandlige kønsorganer med blæren vises i den normale position i det mandlige bækken. Endetarmen kan fjernes for en mere detaljeret undersøgelse af den mandlige bækkenanatomi. Denne anatomimodel af høj kvalitet leveres på en stand og giver mulighed for at blive monteret på væggen.

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.1000282
Brand3B Scientific