Mark IV Genoplivningsballon
Sortiment

Mark IV Genoplivningsballon

Mark IV Genoplivningsballon

- Genanvendelig
- Dobbeltvæg giver indbygget trykbegrænsning
- Unikt enkeltlukkerventil system
- 100% latexfri


Ambu Mark IV er tilgængelig i to størrelser: Ambu Mark IV Voksen er designet til manuel ventilation af voksne og børn med en kropsvægt på ca. 15 kg (3 år) og Ambu Mark IV Baby til spædbørn og børn med en kropsvægt på op til ca. 20 kg (4-5 år).

På lager

27304
Price From: 1.250,00 kr Ekskl. moms 1.562,50 kr Inkl. moms

* Obligatoriske felter

Detaljer

Mark IV Genoplivningsballon

Det unikke Ambu-dobbeltvægs koncept skelner klart den ægte Ambu genoplivningsballon fra alle andre manuelle genoplivningsballoner. Det giver det særlige "touch", som Ambu er kendt for. Den tynde yderbeklædning giver brugeren en meget god "finger"-følelse for, hvor meget tryk der er behov for, mens den indre beklædning med sine lufthuller giver hurtig tilbagekaldelse for optimalt slagvolumen. Dette giver dig fuldstændig kontrol over mængden af tryk, der leveres til patienten og muliggør kunstig åndedræt med hurtige frekvenser, hvis det er nødvendigt.

En anden unik effekt ved Ambu-dobbeltvæggen er, at yderlågets elastik begrænser luftvejstrykket fra at overstige ca. 7 kPa (70 cm H20) under drift af Ambu Mark IV Voksen med en hånd. Ambu Mark IV Baby er udstyret med en trykbegrænsende ventil, der åbnes, når trykket i ventilen når ca. 4,0 kPa (40 cm H2O). Hvis mere tryk er påkrævet, kan det nemt overstyres ved at trykke på den vedhæftede overtrækshætte.

Det slanke design og det krystalklare materiale, der rummer den unikke enkeltlukkerventil, tillader uhindret observation af ventilens drift og gør det lettere at se og styre luftstrøm til patienten.

Begge størrelser har en drejning mellem patientventilen og masken samt mellem ventilen og ballonen, hvilket gør det muligt at skifte positioner eller skifte hænder uden at afbryde patientens ventilation.

Både Mark IV Voksen og Baby er lavet af silicone gummi og er 100% latexfrie.

Flere oplysninger